Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Глория в болезнена изповед: Баба, която загубих ме направи човек след развода на нашите

Глория издаде автобиография, в която откровено говори за кариерата си, брака с  Илия Загоров и трудното си детство. Книгата „До последната усмивка”е посветена на баба й Недка,  която си отиде миналата година на 90 години и съпругът й Гого, научи nie-jenite.bg.

„Те се грижиха за мен и брат ми 8 години, а не бяха длъжни. Те изковаха характера ми и ме научиха на всичко. Те ми показаха ценностите, които нямаше как да знаеш и разбереш ако не се докоснеш до хора като баба Недка и дядо Гого” обяснява певицата.

Тя никога няма да забрави как баща им ги е изненадал с новината, че се разделят с майка им. Тогава на помощ дошла майка му Недка,  която прибрала Галя, както истинското име на певицата и брат й при себе си.

В настоящия град Две могили ги записала на училище, въпреки че било по средата на учебната година, купила им униформи и се грижила за тях всеотдайно.

Не забравяла да им даде по 20 стотинки за баница и боза за закуска. Приема охотно новите приятелки на Глория на гости черпи ги с курабии и мекици. Гого  не им бил истински дядо, а  втори съпруг на Недка, но ги дарява с цялата си любов и разбиране.

„Не ми се искаше да завършвам училище и да изляза от този дом, толкова уютно и спокойно се чувствах в него”, признава с днешна дата известната певица. Тя се отблагодарява на баба си с много грижи и внимание. Води я на почивки и екскурзии, зарежда хладилника й, а  днес не може да приеме че тя вече не е с нея.

 Звездата на фолка проговаря за развода с Илия Загоров – бащата на дъщеря й Симона. Любовта им започва като в приказка с много страст, но славата ги разделя.

„След повече от десетилетие семеен живот започнахме да се караме да си правим напук. Аз научих за много негови забежки”, разкрива певицата. Днес всеки от двамата е поел по своя път, а Глория не крие щастието с новия мъж до себе си. Той е пловдивския бизнесмен Йордан Джермански – баща на четири деца. Двамата обявиха връзката си миналата година. Името  на Джермански нашумя през 2007 година, когато се кандидатира за кмет на Пловдив от политическа формация „Новите лидери”. През 2003 година Джермански оцеля при взрив в магазина му за бои лакове в центъра на Пловдив. Основната версия бе, че бомбата е поставена от съдружник, решил да се оттегли от общия бизнес пише „Минаха години”.

Прегледана: 8480

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече