Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Джуките на смъртта! Богаташка едва не умря след инжекция с хиалурон (Потрес фото) - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Джуките на смъртта! Богаташка едва не умря след инжекция с хиалурон (Потрес фото)

Устни като гнили сливи получава натокана мацка след пластична операция, видя nie-jenite.

22-годишната лондонска богаташка Кесиди Валънтайн едва не умира на хирургическата маса, пише в. Мейл он Съндей. Основното занимание на мацето е да харчи парите на обезпеченото си семейство за различни естетични манипулации.

Въпреки крехката си възраст, кокетката опъва кожата си, запълва несъществуващите си бръчки и намалява размера на носа си. Заради тоновете грим, които си слага, англичанката изглежда неестествено, но минава за хубава.

касиди валънтайн

Мацето си намира майстора, когато решава да се подложи на операция за увеличаване на устните. Тя избира скъпарски, но не достатъчно квалифициран козметичен салон в Северен Лондон.

Некадърните медици в студиото инжектират неправилно хиалуронова киселина в джуките й. Още докато Кесиди лежи на операционната, джуките й се подуват и заприличват на срамни устни. Козметолозите я успокояват, че това е нормално състояние. За ужас на мацката на другата сутрин тя се събужда с още по-грамадни джуки, парализа на лицето и затруднения в дишането.

Уплашената девойка хуква на бегом към най-близката болница. Там е диагностицирана с тежка интоксикация заради нескопосаната хиалуронова инжекция. По спешност Кесиди е сложена на система с фермент, който разгражда хиалурона. Благодарение на това животът й е спасен, тъй като в противен случай отравянето е можело да блокира сърдечната дейност.

Макар да се разминава със смъртта, неудачната операция оставя естетични дефекти по лицето на Кесиди. Тя ги прикрива с обилно количество макиаж и води активна кампания срещу операциите.

„Трябва да се забрани извършването на естетични манипулации в козметичните салони. Мястото за подобна дейност са лицензираните болници“, пише потърпевшата.

Прегледана: 5892

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече