Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Впечатляващо: ТВ легендата Мария Янакиева има 3 правнучета, но още се гримира и ходи по заведения!

Времето е спряло за ТВ Легендата Мария Янакиева,  която прехвърли 70-те, но още впечатлява с красотата си,  разтрепервала навремето всички мъжки сърца в БНТ.

„Ретро” публикува уникални снимки от личния архив на говорителката, която всеки ден намира време да се гримира и още се събира по женски с приятелки. С дружките си Янакиева е изкарали празниците. Тяхната компания имала традиция да пробва всеки месец кухнята на поне един столичен ресторант.  Обичали да сядат на кафе и торта на булевард „Витоша”,  както и да си правят кратки екскурзии до емблематични места в България. За  последно посетили заедно Рилския манастир,  сега планират  нова дестинация.

 Макар да не е на екран повече от 30 години, Мария все още е разпознаваема личност. Често се случвало дори и в магазините да я познаят и ти не само по гласа, който дълго време съобщаваше новините всяка вечер. ТВ легендата не се оплаква от пенсионерския живот.

 Макар да не получава достойна пенсия, благодарна била на децата и внуците си, че няма да изоставят, ако й се налага финансова. Тя пък им се отблагодарява с вкусни гозби и внимание, когато идва на гости.  Янакиева е рекордьорка сред колежките си, защото през миналото лято стана прабаба за трети път.

Прегледана: 4954

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече