Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Алекс Сърчаджиева: Повтарям съдбата на майка ми, която ме отгледа сама

0


„След като почина майка ми не исках да живея. Тя бе единственият ми близък човек. Сега след смъртта на Иван изпитвам страх заради детето. Единственото което искам, е да съм здрава, защото тя няма никой друг само мен. Моля се на Господ, на Иван и на майка ми. Нека ми дадат сили, за да съм здрава и да бъда до София по-дълго време. Не искам да умирам, не съм си го помислила. Имам едно човече което ме гледа с големите си очи като маслини и знай че има само мен”.  Това споделя актрисата Алекс Сърчаджиева в интервю за вестник Галерия.

„Отминалите празници за нас двете със София бяха най-ужасяващите, защото бяха първите без Иван, бяхме само двете. А ние с Иван държахме вкъщи да има топлина и уют. Както казваше той като отвориш вратата и ти замирише на хубава храна, значи има дом”.

След смъртта на Ласкин актрисата и дъщеря й дълго време не се прибират вкъщи, живеят при Фънки и жена му. „София не искаше да стъпва у нас. До такава степен, че ме чакаше в колата, докато отида да си взема някакви вещи. След това спря да иска да си влиза в стаята, защото преди това Иван й направи ремонт. След време изпадна в друга крайност, в която не искаше да излиза никъде. За мен това беше ужасяващ стрес, тъй като седяхме като кукувици у нас, а в дома ни винаги е било много смешно, шумно и забавно покрай Иван”.

 Алекс Сърчаджиева се е примирила със съдбата си.

„Виждам че някакви неща ми се случва като карма. Повтарям съдбата на майка ми, която ме е отгледала сама, но какво мога да направя. Единственото е по най-достойния начин да отгледам София, както мен ме е възпитала майка ми. Искам дъщеря ми да носи с достойнство фамилията на баща си, която може да й пречи в някакъв момент. Затова смених и училището й. Тя сама ме помоли. Имаш съученици, които и казаха какво са прочели и чули и в един момент тя поиска да я махна”, казва Алекс.Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече