Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Алекс Сърчаджиева: Повтарям съдбата на майка ми, която ме отгледа сама


„След като почина майка ми не исках да живея. Тя бе единственият ми близък човек. Сега след смъртта на Иван изпитвам страх заради детето. Единственото което искам, е да съм здрава, защото тя няма никой друг само мен. Моля се на Господ, на Иван и на майка ми. Нека ми дадат сили, за да съм здрава и да бъда до София по-дълго време. Не искам да умирам, не съм си го помислила. Имам едно човече което ме гледа с големите си очи като маслини и знай че има само мен”.  Това споделя актрисата Алекс Сърчаджиева в интервю за вестник Галерия.

„Отминалите празници за нас двете със София бяха най-ужасяващите, защото бяха първите без Иван, бяхме само двете. А ние с Иван държахме вкъщи да има топлина и уют. Както казваше той като отвориш вратата и ти замирише на хубава храна, значи има дом”.

След смъртта на Ласкин актрисата и дъщеря й дълго време не се прибират вкъщи, живеят при Фънки и жена му. „София не искаше да стъпва у нас. До такава степен, че ме чакаше в колата, докато отида да си взема някакви вещи. След това спря да иска да си влиза в стаята, защото преди това Иван й направи ремонт. След време изпадна в друга крайност, в която не искаше да излиза никъде. За мен това беше ужасяващ стрес, тъй като седяхме като кукувици у нас, а в дома ни винаги е било много смешно, шумно и забавно покрай Иван”.

 Алекс Сърчаджиева се е примирила със съдбата си.

„Виждам че някакви неща ми се случва като карма. Повтарям съдбата на майка ми, която ме е отгледала сама, но какво мога да направя. Единственото е по най-достойния начин да отгледам София, както мен ме е възпитала майка ми. Искам дъщеря ми да носи с достойнство фамилията на баща си, която може да й пречи в някакъв момент. Затова смених и училището й. Тя сама ме помоли. Имаш съученици, които и казаха какво са прочели и чули и в един момент тя поиска да я махна”, казва Алекс.Прегледана: 5404

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече