Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
По фразите ще го хванете! Вижте как да разберете, че ви изневеряват - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

По фразите ще го хванете! Вижте как да разберете, че ви изневеряват

Проучване от 2018 година сочи, че близо 20% от семейните мъже признават, че са били неверни на половинките си. Само че изневеряващите понякога се издават сами с думите си, видя nie-jenite.

„Ива ли? Аз почти не я виждам!“

Ако човек изневерява, обикновено се старае да не споменава името на човека, с когото има афера. Когато все пак споменете този човек, половинката ви най-вероятно ще се опита бързо да смени темата и да подчертае, че почти не вижда въпросната личност.

„Защо питаш къде отивам?“

Ако партньорът ви внезапно започне да крие къде отива, може да е, защото прави нещо тайно зад гърба ви. Може дори да се опита да ви прехвърли вината: „Обсебваща си, не може постоянно да ме контролираш къде съм“

„Какво толкова. Винаги нося телефона със себе си в банята“

Ако партньорът ви кръшка, най-вероятно доказателства за това има в телефона му. Затова и го носи навсякъде със себе си, от страх да не бъде хванат.

„Имам ново хоби. Мисля да се присъединя към клуб на…“

Няма лошо човек да си намира нови любими занимания. Но ако забележите, че половинката ви не говори за новия си интерес или не иска да идвате с него и не вдига, докато уж е там, то най-вероятно въпросният курс е извинение за нещо друго.

Прегледана: 6568

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече