Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Как да сбъднем желанията си през 2020г. (Няколко лесни стъпки за осъществяването им)

 Започнете с малки промени всяка седмица и постепенно и методично ще достигнете до голямата цел. По-лесно и възможно е да местите камък по камък, отколкото цяла планина наведнъж.

 Вярвайте че можете да се промените

 За тази цел са необходими няколко ключови условия, които всеки може да постигне.

 Спрете да се надявате и започнете да действате

 Не се страхувайте от промяната, я направете

 Участвайте съзнателно в промяната и направете така че желанията ви да отговарят на действията.

 Възнаграждавайте се

 Регулярно проследявайте прогреса си и измислете своя собствена система за възнаграждение, за да поддържате инерцията на силното желание. Например ако сте решили да отслабнете, за всеки свален килограм можете да си подарявате нещо специално: минус 3 кг- нова книга; 6 кг- дамска чанта в любимия ви цвят. Създайте своя лична система за възнаграждение сега, за да виждате какво ви очаква при всеки следващ успех. Не се предавайте! Вземете всички награди които сте определили.

 Консултирайте се със специалист

 Всеки обича да споделя с близките си, факта че е започнала нова диета. Мислим си, че така ще получим подкрепа и ще  се чувстваме отговорни да завършим започнатото. Истината за съжаление е друга. Проучванията показват, че самото действие на обявяване на целите ни пред други хора намалява вероятността да ги постигнем. Това е така, защото усещането на удовлетвореност, което получаваме от оповестяването намеренията, води до преждевременно и заблуждаващо чувство за успех. Бихте имали много по-голям успех, ако не показвате по никакъв начин, че сте на диета. Или ако спазвате така нареченото тихо отслабване. При този начин на отслабване човекът, с когото трябва да споделяте чувствата, радостите и затрудненията от режима, който спазвате, е специалистът по хранене, който го е съставил за вас.

 Бъдете реалисти

 Нищо не ви доближава до провала повече от поставянето на нереални цели. Ако си пожелаете да отслабнете 15 кг за един месец например, ще се демотивирате, когато това не се случи. Най-вероятно ще се откажете да опитате отново. Най-добрият начин за сваляне на килограми е бавно и стабилно около един един и половина килограма на седмица, пише „Галерия“.

Прегледана: 2409

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече