Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Гущерова погна жената на Сираков: Тя обърка печката с парник!

Нова битка се вихри сред плеймейтките. Този път в главните роли са Светлана Гущерова и спряганата за любовница на бизнесмена Христо Сираков моделка Дениз Хайрула. Двете се изправиха една срещу друга в кулинарната надпревара „Черешката на тортата“. Вместо обаче да демонстрират уважение една към друга, защитавайки титлите си, те си размениха хапливи коментари, част от които по-скоро остри критики относно имиджа им в обществото, видя nie-jenite.bg .

Силиконката, която отмъкна съпруга на попфолк певицата Мария под носа й, беше инициатор на заформилия се дебат – „Кой е по-по-най?“ Гонзовица, както е известна Василева от край време, изтъкна, че е последната носителка на наградата, която е притежавала стил и обноски. Бившата брадърка погна една от многобройните половинки на 100-те манекенки не само за няколкостепенното меню, което не е приготвила, но и заради липсата на елементарно възпитание и обноски. „Едно време ни учеха как за говорим, как да се храним и да държим прибори“, изтъкна блондинката, чиито нападки продължиха до края на вечерта.

Хайрула не й остана длъжна и на свой ред повдигна темата за корекциите в конкурса и недостойно раздадените титли. Когато спечелих конкурса, мога да кажа, че и аз нямах силикон. И бях най-естествената участничка, заради което дори искаха да ме дисквалифицират. Бях прекалено слаба и не отговарях на критериите за конкурса. Наложи ми се да кача няколко килограма, за да участвам“, сопна се блондинката, прекъсвайки гаджето на Христо.

„Ние с теб сме различни поколения Плеймейт, но не съм сигурна дали искам да приличам на теб. Ти всъщност печелила ли си конкурса“, попита с лицемерие тъмнокосата моделка. За това изказване жената на бизнесмена Християн Гущеров даде очакваната ниска оценка от пет точки, което понижи общия резултат на Дениз в предаването.

Любопитна подробност е, че след края на формата заваляха безброй подигравателни коментари за Хайрула в различните социални платформи. По време на изисканата вечеря, която плеймейтката, станала първа подгласничка на Мис Плеймейт 2019 Жанет Осипова, спретна тя допусна редица грешки, повечето от които предизвикаха смях, други обаче съвсем заслужено съжаление. 

Дениз показа абсолютно неуважение към водещия шеф Иван Манчев, гостите и зрителите. Тя не приготви нито едно от ястията, в кухнята разчиташе на трима помощници. На масата обаче не пропусна да изтъкне, че е преминала през доста препятствия и е доволна от крайния резултат. Гостите я хванаха в лъжа, след като обърка съставките на десерта си – туркинята беше категорична, че е сложила кестени, докато Светлана, хореографът Атанас Месечков, певицата Весела Нейнски и Камен Алипиев – Кедъра сладко похапваха орехи. Наглостта на плейметката продължи и тя се опита да убеди гостите си, че грешат.

Най-голям срам Хайрула отнесе заради незнанието си. Тя нарече конвектомата парник, обърка цвекло и целина, а накрая поднесе кАнкасе. 

В интернет дори се появиха колажи, които осмиват моделката. „Коя е плеймейтката, която нарича конвектомата парник и не намира разлика между целина и цвекло в Черешката“, „Да добавим домати кАнкасе“, „Надмина Златка“, са само част от мненията в уеб пространството.

Прегледана: 8306

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече