Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Жени Калканджиева: Не съм от типа женички, които гонят и преследват мъжа, плачат и се тръшкат

След като печели титлата Мис България  Евгения Калканджиева става и шеста по красота в света на международен конкурс. Оттогава тя не е спирала да работи и споделя, че не завижда на жените които търсят богати съпрузи.

 Не им завиждам. Първо не всички имат късмета да си намерят богат мъж,  тъй като такива не се намират под път и над път. И дори съпругът да е богат, той в повечето случаи иска да види жена си все пак да извършва някаква дейност. Рано или късно животът ни научава, само дето по-късно е доста по-трудно. И лично аз държа да работя, да не разчитам на мъжа ми, да се развивам и да постигам нещата сама. Аз не съм дъщеря на Рокфелер. Преди 10 години когато родих Жорко, започнах да работя само няколко месеца след това. За по няколко часа оставях бебето на гледачка и ходих до офиса, нямаше кой да ме чака. Защото аз съм си шефка сама на себе си, няма кой да ме замести и на кого да поискам болнични или отпуск. Освен всичко трябва да давам и личен пример на сина ми да се труди и старае, за да може като порасне, да има повече възможности за избор от мен. Жорко е момче, при него е по-трудно- не може да сложи гел и да манекенства. При жените е по-лесно, ние сме склонни да правим повече компромиси,  за да изхраним семейството.

 Евгения споделя че не се интересува от чуждите животи и не знае клюките за този или онзи. “ Не ме засяга, не желая да се обременявам. Вълнувам се единствено и само от себе си“,  каза красивата миска.

 За кризата в брака си преди няколко години Калканджиева разкрива:

„Аз съм човек, който устоява своите позиции, Тачо също не е лесен,  зодия Телец, а те не са от отстъпчивите. В една връзка, в която всеки държи на неговото, се стига до там, че всеки търси нещо по-различно. Освен всичко аз съм по самостоятелна и не съм от този тип женички, които гонят и преследват мъжа, плачат и се тръшкат. Независимо с Тачо или с който и да е мъж, в тази ситуация Аз реагирам по този начин. Просто давам свобода. Не мисля че заплаха за мен може да е жена, която и да е било тя. Тя  нито може да е поводът, нито причината за нещо, което се случва. Винаги причината е между двама души.  Дали се казва Зорница, дали Иванка, Светла или Пенка, няма значение.  Когато хората се разделят никой не им е виновен.

Прегледана: 5997

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече