Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Глория отказала на Пайнера да пее кючеци

Преди да стане изпълнител на „Пайнер”, Глория работела като вариететна певица. Приела предложението, за да напусне Русе, а и за да се махне от бившата си първа любов,научи nie-jenite.bg.

Издава албум с естрадни песни. Покрай новите си контакти в бранша, се запознала с Мария и Митко Димитрови. Срещнали се е във фоайето на хотел „Велико Търново”. Те харесали записа й и видели потенциал в нея като изпълнител, въпреки първоначалната им реакция: „Хубаво е, ама кой ще ги слуша тия песни – за майката, за бащата, за децата”. Глория обаче била категорична, че няма да пее кючеци и песни като „Селската баня” и „Радка пиратка”, осолено популярни по онова време.


Дебютният й албум „Щастието е магия” (1994 г.) се приел повече от добре. Бил разпродаден в легален тираж от над 170 000 копия, а пиратските надхвърлили половин милион. Глория е първата изпълнителка, която „Пайнер” издават, и от самото начало са съпродуценти със собствениците на фирмата. Днес инж. Митко Димитров казва за Глория, че е еталон. Всички се сравняват с нея. За всички тя е върхов маркер за качество и успех.


В кариерата си Глория винаги е била на върха. В личния й живот се редуват със спадове. Бракът с композитора Илия Загоров е сбъдната мечта. Глория вече имала всичко – музикална кариера и семейство. Двамата работели заедно. Радвали се на любовта си и прекрасната си дъщеря Симона, която днес прави първите си стъпки в музиката. 

Прегледана: 5576

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече