Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Гери Малкоданска: Имах чувство, че нося един тон болка в сърцето си, щом видях сина си в кувьоз! - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Гери Малкоданска: Имах чувство, че нося един тон болка в сърцето си, щом видях сина си в кувьоз!

Синоптичката на Нова телевизия Гергана Малкоданска тези дни разкри кои са били най-трудните моменти в живота й, видя nie-jenite.bg

Тя разказа през сълзи, че е изгубила баща си, когато била едва седем годишна и, че до ден-днешен често плаче за него. Синоптичката каза, че заровила болката в едно чекмедже,  което не отваря.

Разказа и за трудната бременност, която изкарал със сина си Лео.  Момченцето и се роди в края на миналата година, но проблемите с негово идване на бял свят започнали още в петия месец. Тогава вече се знаело, че Лео ще се роди преждевременно – но точно никой не можел да прогнозира. Психически Малкоданска се подготвила,  че ще роди на недоносено дете.  Страхът й бил голям и най-щастливото нещо в живота и – раждането било съпътствано от най-големия й ужас.  Месеци наред Гери била прикована в инвалидна количка,  за да задържи детето колкото може по-дълго.

 Всъщност началото на бременността й било свързано с други драматични обстоятелства.  Питбул разкъсал любимото и кученце и сякаш тази трагедия отключила проблемите след това.  Синът и се ражда в десетия ден на седмия месец.  Ужасът продължава и след това. Тогава   красивата синоптичка вижда бебето си за секунди,  защото го взимат за да го поставят в кувьоз.

„Да  видиш детето си в кувьоз- имах чувството,  че някой е взел един тон болка и е сложил в сърцето ми- споделя момичето от прогнозата за времето и допълва философски: – не може да си по-голям от живота,  но може да си по-голям от съдбата си. Можеш да я приемеш,  да се стегнеш, да се изправиш и да продължиш напред. . Каквото ти е писано,  то ще се случи,  но как ще продължиш е личен избор“.

Прегледана: 2153

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече