Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Тина Търнър на 80: Никога не удавих трудностите в алкохол! Няма да се предам, не съм стара!

Няма да се предам на старостта, докато не остарея. А все още не съм стара, казва Тина Търнър, която на 26-ти ноември стана на 80 години. Тя наистина е една от звездите, за които времето сякаш е спряло. Но не заради козметичните интервенции, а защото духът ти винаги ще бъде млад, Защото винаги ще е пълна с енергия и никога няма да се предаде на умората.


50-те са новите 30. 70-те са новите 50. Вече няма правила, според които би трябвало да се обличаш и държиш по определен начин. Живея в много интересни времена за жените. Най-голямата ми тайна за красота и щастието. Не използвам специални кремове и процедури. Грешно е да си мислиш, че ти си това което слагаш на лицето си. Вярвам, че човек изглежда така, както се чувства и какъвто е животът му. Щастието е тайната за красотата, изтъкна тя.
Певицата признава още, че е много суетна, и когато се погледне в огледалото иска да вижда красиво лице. Тя съветва всички жени: “ Вървете в крак с времето, купувайте неща, които ви подхождат и си позволете да се чувствате млади!“.


Музикалната легенда казва, че е преминала през всички кръгове на ада, но никога не позволявало това да е сломи.


Никога не е давила трудностите в алкохол, Нито ги е замъглявала с наркотици. Никога не е пушил от дори.
Още преди 9 години Тина Търнър заяви, че се оттегли от активна музикална кариера. Тя се отдаде на Щастлив семеен живот с настоящия съпруг, който е с 16 години по-млад от нея и за когото се омъжи през 2013-а година. Преди това двамата имаха на 20 годишна връзка.


Когато се влюбих в Ервин, той беше на 30, само с три години по-голям от сина ми. А аз бях на 46. В началото не знаех на колко е, а и не ме интересуваше. Ервин бе по-зрял от повечето 30 годишни мъже. Когато сме заедно не се замислям за разликата Просто сме аз и Ервин. И нощем не ми се налага да полагам специални усилия, за да се правя на красива и млада в леглото. Това отдавна сме го надживели“.


През 2018-та първородният и син, когото тя родила на 18 години се самоуби. Тялото на 50-годишния Крейг бе открито в дома му Студио Сити в Калифорния. “ Мисля, че самотата накара Крейг да вземе такова решение. Имам много негови снимки, които ме карат да се усмихвам и вярвам, че сега е на по-добро място“, казва Тина.


Заради загубата тя преживява истински срив, здравето и се влошава критично. Тя претърпява сърдечен удар, имаше рак и бъбреците отказаха. Търнър каза, 63-годишен съпруг е бил толкова загрижен, че и предложил да Дари един от бъбреците си, но тя отказала.

Двамата съпруга и живеят в швейцарския град Кюснахт, където имат къща от 1994 година. Тина Търнър кандидатства и получи швейцарско гражданство, но продължава да се чувства като американка.
„Всички искам да знаят какво правя като пенсионерка. Трябва да призная че много ми харесва. Прекрасно е да си в пенсия – спиш колкото искаш и до колкото искаш, предекорираш къщата си два-три пъти, Занимаваш ли всички онези лежерни и приятни неща, които би вършил ако имаше време“.


От содата и Близнаци, или пък от годините, А може и да го отдадем на характер, ноти на никога не се събира в граници. Нетипична е, раздава радост и усмивки, пише в. „Златна възраст“.

Прегледана: 6019

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече