Warning: Undefined array key "arenabg" in /home/niejenite/public_html/wp-content/plugins/arenabgads/jsoncheckbox.php on line 62
Мадона се запозна с родителите на младото си гадже - Ние жените
Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мадона се запозна с родителите на младото си гадже

Връзката между Мадона и 26-годишният танцьор Ахламалик Уилямс става все по-сериозна. Това съобщава пред клюкарския сайт TMZ бащата на младото гадже на певицата. По думите на таткото, изпълнителката на Hung Up вече е казала на приятеля си заветните думи „Обичам те“.

Нещо повече, макар че за връзката между двамата се разбра едва преди няколко седмици, Мадона и Уилямс са заедно от малко повече от година.  

  За първи път двамата се срещнали през 2015 г., когато Ахламалик е бил на прослушване да се присъедини към танцьорите, с които Мадона пътува по турнета. 61-годишната певица се е запознала с родителите на гаджето си този септември, като малко по-късно ги поканила на гости в дома ѝ. Още отсега тя им е подсигурила и билети за два от концертите й в началото на 2020 г. в Англия и Франция.   „Любовта няма възраст. Синът ми се чувства добре и аз съм щастлив от това“, коментира още бащата на Уилямс.

Прегледана: 1884

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече