Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Скандал в Nie-jenite.bg: Лекарка от „Пирогов” е престъпник, лъже пациентите, че са болни

Д-р Евелина Желязкова убеждава хората, че имат заболяване с единствената цел да ги ограби, алармира изпатилата Магдалена Русева

Лекарка от „Пирогов” е престъпник! Д-р Евелина Желязкова убеждава пациентите, че имат заболяване, за да може да ги обере и да източи Здравната каса.

Скандалната новина издаде столичанката Магдалена Русева във фейсбук групата „Майките на София”, видя репортер на Nie-jenite.bg.

Магдалена Русева изпатила лошо от алчната докторка

Ето пълния текст на поста, който разкрива отвратителното лице на българската медицина:

Искам да предупредя за лекарка, от която съм изпатила жестоко и не бях на себе си няколко месеца, след като ме излъга безочливо, че имам заболяване. Тази жена лъже и източва Здравната каса.

Минало е време, но като се сетя, още ме боли. Това е д-р Евелина Желязкова от „Пирогов”. Тя е престъпник, защото убеждава клиентите си, че са болни с единствената цел да ги ограби. Пазете се!

Тази извадка от здравното ми досие е доказателство за източване на Касата, аз такава интервенция не съм имала. След нея съм ходила при още трима специалисти, за единия чаках половин година за час и похарчих няма да казвам колко пари.

Слава Богу, нищо от това, което Евелина Желязкова твърдеше, не е вярно. Внимавайте да не попаднете при нея, ще ви вземе и здравето, и парите!!!

Проверката на Nie-jenite.bg показа, че д-р Евелина Желязкова работи в УМБАЛСМ „Пирогов” като акушер-гинеколог.

Прегледана: 8261

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече