Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Само в Nie-jenite.bg: НиЛо – секс играчка за Митьо Очите?

Николета Лозанова научила Димитър Желязков да се облича с дрехите на немския дизайнер Филип Плейн

НоЛо не знае спирка – изкусителката е била сексуалното вдъхновение на гангстер №1 по Черноморието Митьо Очите, докладва читателка на nie-jenite.bg, съгражданка на мафиота.

„През юли 2018-а, само две седмици преди да арестуват в Истанбул, Димитър Желязков прекара няколко дни с НиЛо, двамата дори се показаха заедно в една от дискотеките на Слънчев бряг. Босът обаче се беше погрижил да не бъде сниман – десетина гавази зорко наблюдаваха дали някой няма да извади мобилния и да ги щракне. Тогава се говореше, че Митьо й е осигурил хотела. Показателно е, че точно по това време нашият бандит №1 се научи да носи любимата марка на Николета – „Филип Плейн”, разкри източникът ни.

Мълвата в Несебър и Слънчака носела, че плеймейтката направо „скрила шапката” на разбойника със своите любовни умения.

„Затова и тръгна приказка, че е негова секс играчка. Дали е така, не знам, но ги видях заедно, личеше си, че са повече от добри приятели”, потвърди дамата от Несебър.

Факт е, че от 2018-а черноморското страшилище се навлича с дрехите на немския дизайнер.

Филип Плейн откри бутик в София още през 2016 г. и две лета по-късно шарените му парцалки станаха любими на ъндърграунд героите.

Очите активно залага на дизайнерски дрехи на немския моделиер, като дори се носеше с тях по време на първата си среща очи в очи в Спецсъда с кръвния си враг Божидар Кузманов – Божо Кравата. Двамата се видяха по време на делото, което се води срещу Кузманов и хората му заради престрелката в Слънчака в ресторант „4you”, при която Митьо Очите се размина на косъм със смъртта.

За процеса Желязков се появи с тениска на Филип Плейн и веднага събра погледите на репортерките. Оказа се, че вкусът му към този тип облекло е „възпитан” именно от Николета Лозанова.

Прегледана: 7106

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече