Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Цветанка Ризова опъва бръчки за хилядарки

Ако си мислите, че свежият вид и добрата визия на Цветнанка Ризова се дължи на ген, грешите. Близки до водещата разкриват, че тя пръска сериозни суми за разкрасителни процедури, научи nie-jenite.bg


Очевидци споделят, че тв звездата била сред ВИП клиентите на една от най-реномираните столични клиники за дерматологични процедури и естетични корекции. В центъра за красота Ризова ходела поне два пъти годишно, защото задължителната процедура, на която се подлагала на всеки 6 месеца, била поставяне на ботокс на цялото лице. Само запълването на най-изявените бръчки ѝ струвало по 1200 лева на година, защото цената на еднократната процедура е 600 лева.

Отделно от това Цветанка харчела и други допълнителни средства за пилинги, терапии и първокласна козметика за лице. Обичайно журналистката настоявала да ѝ поставят ботокса по време на отпуск, защото дори най-силният тв грим не бил способен да покрие синините, които се образували от десетките набождания с игла, чрез която филърът се вкарва под кожата на пациентите.

В същото време 54-годишната водеща на „Лице в лице“ не си признава и твърди, че е изцяло натурална и няма подобрения. Преди време естрадната звезда Кичка Бодурова успя да я засрами в ефир, отклонявайки се от разговора и питайки я директно какво е сторила с физиономията си и дали устните ѝ са истински, или ги е уголемявала. „Нито едно боцкане нямам по лицето си“, затапи я тогава водещата, скривайки зависимостта си от естетичната медицина.

Всъщност Ризова се подлага и на други мъчения в името на красотата. Перфектната ѝ фигура се дължи на изтощителни диети, от които журналистката не си вземала почивка даже за празници. „Яде колкото кокошка. Кара го само на кафета и цигари. Единственото ѝ изкушение е чашата бяло вино, когато е на парти или ресторант“, коментират нейни колеги.

Прегледана: 8076

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече