Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

С „Приказки за красотата” Мисис България – Мариана Маринова представя благотворителния проект “ Beauty Therapy”

Официалното представяне на кампанията ще бъде на 12-ти декември в Bulgaria Mall. В него ще се включат пет известни, красиви и успешни жени, който ще разкажат своите истории за красотата. Между тях са Ива Екимова, Маги Сидерова, Ева Веселинова и Елизабет Методиева.

Beauty Therapy e социална кампания в подкрепа на красотата, която ще има за цел да промени не само външния вид на 4 българки, но и тяхното самочувствие и начин на живот. Мариана вече търси най-трогателните истории на жени, който не харесват външния си вид , и смятат, че именно това е причината за житейските им неуспехи. Историите може да изпращате на имейл [email protected] до 20-ти януари 2020г. Избраните дами ще се подложат на пълна промяна с помощта на водещи специалисти в областта на естетиката, козметиката пластичната хирургия и др.

Менторите в проекта ще дават важна насока на жените по отношение на личностното развитие и усещане. В тази роля ще влязат Маги Сидерова, Ива Екимова, Ева Веселинова, Алеона де Кама, Елизабет Методиева и други успели българки. Проектът се реализира с подкрепата на Revanesse , Body Talk, Skin -profesional cosmetic, АЕЯ.

Прегледана: 2689

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече