Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мисията възможна! Вижте как да не напълнявате никога повече

Няколко прости правила помагат да се справим с трупането на килограми веднъж завинаги, дори и след преяждането по празниците, видяхме от nie-jenite.

На първо място, не елиминирайте всички храни, които са ви вкусни, завинаги. Това проваля 95% от диетите, сочи статистиката. Вместо да слагате пълно вето на пицата, шоколада и сладоледа, се стремете да се храните здравословно, а от време на време си позволявайте по някое прегрешение.

И разбира се, не драматизирайте, когато го направите. Вместо да изпадате в паника, приемете с усмивка това леко отклонение от режима. Когато прегрешите по-сериозно, просто направете един разтоварващ ден.

как да не пълнеем

Избирайте най-малко нездравословното изкушение. И се пазете от стреса! Отделяйте всеки ден по десетина минути за релакс, който няма да позволи на напрежението да ви завладее. И да се опитате да го туширате с храна

Ограничете производството на кортизол в огранизма. Той благоприятства натрупването на мазнини, а претовареното и пренапрегнатото тяло го произвежда в по-големи количества. Един хитър трик стопира този процес. Поне 6 пъти на ден се спрете, застанете неподвижно и зарейте поглед в далечината за 30 секунди. Това дава сигнал на мозъка, че си почивате и организмът „забавя“ оборотите си.

Никога не оставайте гладни! Това води до спад в нивото на кръвната захар, което провокира организма да задоволи тази потребност със сладко. Затова хапвайте диетични закуски между отделните хранения и се хранете на интервали, не по-големи от 4-5 часа.

Отложете диетата! По празниците не е най-подходящото време да се подлагате на хранителни режими. Изчакайте да преминат празничните трапези и тогава започнете, вместо предварително да обричате начинанието си на неуспех.

Прегледана: 6164

Коментарите са затворени.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече