Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мисията възможна! Вижте как да не напълнявате никога повече

0

Няколко прости правила помагат да се справим с трупането на килограми веднъж завинаги, дори и след преяждането по празниците, видяхме от nie-jenite.

На първо място, не елиминирайте всички храни, които са ви вкусни, завинаги. Това проваля 95% от диетите, сочи статистиката. Вместо да слагате пълно вето на пицата, шоколада и сладоледа, се стремете да се храните здравословно, а от време на време си позволявайте по някое прегрешение.

И разбира се, не драматизирайте, когато го направите. Вместо да изпадате в паника, приемете с усмивка това леко отклонение от режима. Когато прегрешите по-сериозно, просто направете един разтоварващ ден.

как да не пълнеем

Избирайте най-малко нездравословното изкушение. И се пазете от стреса! Отделяйте всеки ден по десетина минути за релакс, който няма да позволи на напрежението да ви завладее. И да се опитате да го туширате с храна

Ограничете производството на кортизол в огранизма. Той благоприятства натрупването на мазнини, а претовареното и пренапрегнатото тяло го произвежда в по-големи количества. Един хитър трик стопира този процес. Поне 6 пъти на ден се спрете, застанете неподвижно и зарейте поглед в далечината за 30 секунди. Това дава сигнал на мозъка, че си почивате и организмът „забавя“ оборотите си.

Никога не оставайте гладни! Това води до спад в нивото на кръвната захар, което провокира организма да задоволи тази потребност със сладко. Затова хапвайте диетични закуски между отделните хранения и се хранете на интервали, не по-големи от 4-5 часа.

Отложете диетата! По празниците не е най-подходящото време да се подлагате на хранителни режими. Изчакайте да преминат празничните трапези и тогава започнете, вместо предварително да обричате начинанието си на неуспех.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече