Жените са тези, които се грижат за близки, любими, съпрузи и деца. Те са по-емоционални и отзивчиви към проблемите и болките на околните, поради което нерядко пренебрегват собствените си проблеми. Поради липса на време за себе си, можем да пренебрегнем симптоми, които после да се задълбочат. Също така, устремени към съвършенството, смятаме, че не бива да се оплакваме, а да поемем своя дял от всекидневния стрес и натоварване.
Увлечени в ритъма на всекидневието обаче, ние сме изправени пред внушителен списък проблеми: хормонален дисбаланс, разстройства в месечния цикъл, болезнена менструация, репродуктивни проблеми, ендометриоза, ускорено стареене, хипертония, затлъстяване, главоболие, постоянна умора, податливост на стрес, паника, нервност.
 За щастие, има начин да облекчим тези страдания, без да прибягваме до медикаментозно лечение със странични ефекти. Пред нас е Лейди Хармония - създаден само от натурални екстракти с благотворно влияние върху женското здраве.

 

Екстрактът от Агнус кастус допринася за хормоналния баланс, нормалното протичане на менструалния цикъл и менопаузата, както и за равновесието в нервната система.

Екстрактът от Центела азиатика влияе благоприятно на кожата и съединителната тъкан и действа срещу мастните отлагания и целулита.

Екстрактът от Репей укрепва съединителната тъкан. Стимулира отделянето на отпадъчни продукти и токсини от кръвта и потока на лимфата в организма. Стимулира синтеза на колаген.

Екстрактът от Гроздово семе съдържа олигомерни проантоцианидини със силно антоксидантно действие. Поддържа здравината на кръвоносните съдове.

Растителният витамин D3 допринася за здравината на костите, имунната система и нормалното делене на клетките.

Органичният Селен (L-селенометионин) защитава от оксидативен стрес и влияе положително върху косата и ноктите.

За повече информация за Лейди Хармония, можете да се обърнете към botanic.cc.