Непрекъснато ни бомбардират най-различни изображения. Виждаме неща, които изглеждат страхотно в Инстаграм, обаче на живо са направо комични. Снимките от някоя цереномония или нощен клуб можат да ни накарат да се одързостим и да облечем нещо, което обаче в реалния живот изглежда напълно различно. Ето няколко класически съвета какво да избягваме, ако искаме да изглеждаме класно.

Деколте

Очевидно е нали? Едното е вулгарно, другото е изящно.

Животински принтове

Животинските принтове са хлъзгавата територия на модата. Много е трудно да изглеждаме класно в тях. Ако леопардовата шарка ви изкушава, нека е върху един-единствен аксесоар - никога повече!

 

Обувките на висок ток

Червеното само по себе си е предизвикателно и в този смисъл достатъчно, а когато към цвета се добавят капси, рапидки и високи платформи става малко безвкусно.


Размерът има значение

Не купувайте дрехи, които не са ви по мярка. Всичко, което е върху вас трябва да е точният размер, нито по-широко, нито по-тясно.

 

Дантели

Ето още една материя, с която не бива да се прекалява. В какъвто и тоалет да сте видели Бионсе, колкото и интересен да ви се е сторил, не забравяйте, че вие все още обитавате реалния живот. Дантелената тъкан трябва да е детайл, а не основен мотив.


Лога и брандове

На вас никой не ви плаща, за да развявате логото му. Далеч по-добре е да си спестите подобни прояви, още повече дрехите с крещящо лого на голяма марка са фалшиви в огромната им част.

Неонови цветове

Хубавият, дълбок и наситен цвят винаги е за предпочитане пред неоновия, освен ако не сте на маскен бал, късето играете светулка.

Бельото на показ

Да направите бельото видимо - по-добре се въздръжте от това изкушение, което ще ви прати в зората на поп-фолка. Дори Мадона остави корсетите и сутиените в шкафа за бельо, заедно с имижда си на девица.

Чантата

Винаги предпочитайте чанта с ясни, твърди линии пред мека и губеща форма.

 

Внимателно с украшенията

Съчетанието на различни метали може са е интересно, но ако искате да изглеждате истински класно, спрете се на нещо по-дискретно.