Днес ще ви предложа един лесен и бърз метод, с който да си направите страхотен маникюр. Най-хубавото е, че за да постигнете желания ефект, не е необходимо да можете да рисувате.

За процедурата ще са ви необходими два различни цвята лак, топ лак и най-обикновена чиста гъбичка.

Да започваме!

Нанесете два пласта от лака, който сте избрали за основа и изчакайте да изсъхне -ДОБРЕ! След това с гъбичката нанесете другия цвят лак. Гъбата ви играе роля на тампон за нанасяне върху ноктите. Движенията ви трябва да са леки и внимателни, като леко потупвате нокътя в долната му половина. Когато изсъхне и горния слой лак нанесете ТОПА и след около половин час ще имате страхотен маникюр и то в домашни условия.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ако искате да получите още по-голямо разнообразие можете да използвате и лак за рисуване, който съвпада с цвета на основата ви.

Например ако сте избрали лак в розов нюанс, трябва да изберете и лак за рисуване в розово. Нанесете основата, оставете да изсъхне и след това с гъбата нанесете избрания контрастен лак. Може да заложите на нежно лилаво. Нанесете от средата на нокътя към края. Оставете да изсъхне и след това с лака за декорация прекарайте няколко линийки върху лилавия лак. Ефектът е много красив. Оставете да изсъхне и нанесете топ лака.

624-400-manikiur-ombre-lak-pricheski-svobodno-vreme-prelivashti-cvetove-lilavo-tendencii

Източник:ezine.bg