За успешна и щастлива връзка се изисква да познавате тайните на ежедневното поддържане.

За успешна и щастлива връзка се изисква да познавате тайните на ежедневното поддържане. Ако любовта ви е истинска и чиста, те няма да затруднят нито вас, нито партньора Ви, напротив –ще укрепнат взаимоотношенията Ви и ще ви отдадат по-силно един към друг.

Ето кои са признаците, че любовта и чувствата ви са истински, че сте щастлива двойка:

- Когато се срещнете с любимия, след дългия работен ден, винаги се целувате нежно, а след това се интересувате как е минал денят Ви.

o-HAPPY-MARRIAGE-facebook

- И двамата се грижите за външния си вид- ежедневен лек грим, физически упражнения, спретнати дрехи, дори и у дома и други. Така не само поддържате фигурата си, ами  запазвате пламъка във връзката.

Използвате нежни думи, когато се обръщате един към друг. Това показва вашето отношение и подчертават любовта ви, както пред вас самите, така и пред останалите.

- Не сте спрели да си правите неочаквани подаръци и романтични изненади, и то без причина. И все пак не прекалявайте, защото ще развалите ефeкта им.

Планирани ласки – хората с дългогодишен брак в един момент забравят значението на понятието спонтанен секс. Непланираната страст е останала някъде далеч в миналото. Когато започнете да планирате обаче, ще възродите страстта - в крайна сметка апетитът идва с яденето

-  Когато имате лош ден се стараете той да не рефлектира върху вашия партньор. Това, че вие нямате настроение не означава, че близките ви са виновни.

-  Разпределяте равномерно отговорностите. Ако единият от двамата е по-натоварен, той започва да губи интимен интерес и стремеж за близост. Ако задачите ви отнемат еднакво време време, то и свободното ви време ще съвпада, и така ще можете да го прекарвате заедно.

Отделяте време за самите вас. Има моменти, когато човек има нужда да остане сам и да прочисти мислите си. Не е необходимо да правите всичко заедно.

shutterstock_66039640

- Не се стараете да търсите недостатъците на партньора Ви. Съсредоточени сте единствено върху красивите и добрите му черти. Щастливите двойки винаги залагат на положителните страни един в друг.

Не спирате да общувате когато не сте заедно. Това че единият е на работа, а другият е зает с децата не означава, че не бива да се чувате, за да разберете как върви денят на другия. Така хем ще се разсеете от отговорностите хем ще поддържате щастието в брака или връзката Ви.

slide_329503_3223040_free