Сексът е най-приятният и ефикасният начин за премахване на различните неразположения- болка в главата, депресия, стрес, хълцане, настина и други.Изпитването на оргазъм стои в основата на облекчаването.

Сексът е най-приятният и ефикасният начин за премахване на различните неразположения- болка в главата, депресия, стрес, хълцане, настина и други.Изпитването на оргазъм стои в основата на облекчаването. Затова ако правите секс с партньори си, но изпитате оргазъм, ням и да изчезне проблемът Ви!

Сексът може да ви помогне да се справите с главоболието. Следващия път вместо да се ровите в аптечката, обадете се на приятеля си и му кажете да дойде веднага. Ако нямате такъв може да се погриците и сама за оргазма си.

Повечето жени изпитват болки в корема и кръста преди менструация. Сексът и тук има лечебна сила. По време на оргазъм матката се свива и праща отделни химикали в мозъка, които действат като естествени болкоуспокояващи.

 

21168

Според изследвания, проведени от учени на University of Virginia in Charlottesville, по време на полов акт човешкото тяло отделя окситоцин и ендорфини, хормони, които ни карат да се чувстваме щастливи и спокойни. Друго скорошно проучване е установило, че оралният секс също спомага за намаляването на стреса и депресията, тъй като в спермата се съдържат химикали, които повишават настроението и действат като антидепресанти.
Ако страдате от безсъние вместо да пиете чаша червено вино всяка вечер, си сипете чаша от няколко оргазма. Сексът определено е най добрия метод, който се бори с трудното заспиване. След секс, тялото ни освобождава хормона окситоцин, известен още като „хормон на гушкането“, което ни прави сънливи.

Сега през студените дни освен да пиете чай за да стимулирате имунната си ситема правете и редовен секс. Половото сношение повдига имуноглобулин А – антитяло, което има антивирусна активност.

shutterstock-sex-couple