Взаимоотношенията между мъжа и жената са като лабиринт – всеки се лута и търси пътя към добрите взаимоотношения. Големите очаквания обаче носят със себе си и много разочарования, които могат да те изпепелят.

Любовта – каквото и да се каже за нея, все е малко. Взаимоотношенията между мъжа и жената са като лабиринт – всеки се лута и търси пътя към добрите взаимоотношения. Големите очаквания обаче носят със себе си и много разочарования, които могат да те изпепелят.

След такава пламенна любов и особено в края на връзката, след която си тотално изпепелен, имаш нужда от оздравителен процес. Ето и няколко стъпки за новия етап прераждане:

freedom-woman-happy-free-open-arms-beach-sunny-sunset-beautiful-joyful-elated-looking-up-smiling-ocean-30765281
Стани тази, която искаш да бъдеш:

Направи си списък с целите, които искаш да постигнеш. Той може да включва подобряване на познанията ти по чужд език, посещаване на разнообразни курсове и семинари, или да започнеш да следвате желана от специалност, да смениш работата си или да отделяш повече време за хобито си.

Всеки има мечти за своето бъдеще, но те могат да се случат, само когато направим крачка напред. Съставянето на списък с това, което би искала да подобриш в себе си постепенно ще ти превърне в това, което искаш да бъдеш. А какво по-прекрасно от това?

Създай живота, който си искала да живееш:

MP900427678

Ако до сега не си била доволна от случващото се в живота ти, как някой, който би станал част от него ще бъде? Приеми всеки нов ден като предизвикателство. Намери нещо, което да очакваш с нетърпение - хоби, страст, за която сте мечтали от дълго време или занимания в спортната зала.

Когато сама си запълваш времето с полезни и приятни дейности, ще постигнеш пълно щастие.

Миналото да си стои там, гледай напред:

Спомените, било то приятни или лоши – „опаковай в кутия“ и я скрий надалече, надълбоко в миналото си, увий я в тиксо и не я отваряй. Или просто изхвърли всичко, което ти навява емоции, всързани с тази връзка.
И много важно: научи се да допускаш лесно хора до себе си, но не имай големи очаквания.

Грижи се за себе си:

Старай се да мислиш позитивно, да не допускаш аурата ти да се затъмни. Увеличавай вибрациите си в позитивни мисли. Заобикаляй се с любими хора, които да будят усмивката ти и никога, ама никога не съжалявай за минали моменти - те са просто уроци.
Научи се да приемаш другите хора:

При започване на нова връзка началото е най-трудно. Свикнала си на едно, то е друго. Нищо. Приеми, че всички хора са различни. Най-голямото изпитание на духа е да приемеш човека до себе си със слабите му страни, както той ще приеме твоите. Само така ще постигнеш мир в душата си и ще постигнеш добри взаимоотношения.

Научи се да комуникираш без страх:

o-BREAKING-UP-facebook

Напълно е ясно, че една връзка се крепи не само на интимни отношения, но и на комуникацията между двама ви. Една връзка е успешна, когато се чувстваш свободна да кажеш всичко пред него, да говорите на всякакви теми – да комуникирате.