Имате връзка от известно време. Чувствате се добре с мъжа до вас, но като всяка жена не сте сигурни, дали и той изпитва същото.

Имате връзка от известно време. Чувствате се добре с мъжа до вас, но като всяка жена не сте сигурни, дали и той изпитва същото.

Приготвила съм ви няколко признака, че той не просто ви харесва ами и ви обича!


  1. Ако се прибира на време след работа, дори понякога подранява, бъдете сигурни, че ви обича. Ако не живеете заедно, замислете се дали ви се обажда веднага след работния ден за да се видите. Ако не се чувстваше добре с вас нямаше да го прави.he_loves_me_not_by_roxanne_jasmine

  2. Често ли ви прави романтични изненади? И не става въпрос само за материалните. Може просто да свърши нещо вместо вас, да ви направи масаж, както си стоите на компютъра или да приготви масата за вечеря. Мъжете обикновено не се занимават с такива неща, ако не са силно привлечени от жената до тях.

  3. Случва ли си често да ви изтъкне пред приятелите си? Да ви похвали или да намеква за това колко сте умна и красива? Щом така се гордее с вас няма начин да не ви обича!nastol_com_ua-2529

  4. Когато един мъж е влюбен в една жена я взима на всякъде, независимо дали е подходящо или не. Освен ако не става въпрос за моминско парти. Но ако е силно привлечен от вас, вероятно той няма да иска да отиде, освен ако не е неговото собствено.

  5. Когато говори за бъдещето си винаги казва „Ние”- в кърпа ви е вързан! Един мъж никога не прави бъдеще с една жена, ако не я обича и не е сигурен в чувствата си.

  6. Ако приятелят ви постоянно се възбужда от вас на 100% ваш. Можете да сте сигурни.

  7. Когато жените сме ядосани, често говорим каквото ни падне и не се замисляме колко може да нараним мъжа до нас. Но ако твоят човек ти прощава бързо след поредната ти глупост, наистина много те обича!0335857001412854862_0


Ако мъжът до вас отговаря на тези 7 признака мисля, че е време да се отпуснете и да спрете с тревожите. Най-добре облечете нещо секси тази вечер и му покажете и вие колко много го обичате и желаете.

Приятно прекарване !

iznevqra jini