Винаги трябва да сме готови за капризите на есенното време. Затова трябва да подготвим гардероба си. Вижте 5 задължителни връхни дрехи за есента.

Винаги трябва да сме готови за капризите на есенното време!

Затова трябва да подготвим гардероба си. Вижте 5 задължителни връхни дрехи за есента.

Кожено яке

Коженото яке е една от най-универсалните дрехи в гардероба. Подходящо е за пролет и есен. Съчетава се лесно както с елегантна пола, така и с дънки. Коженото яке можете да комбинирате както с кецове, така и с високи токчета.

1469437
Дънково яке

Няма сезон, който да мине без любимия ни деним. Затова и ви препоръчваме да заредите гардероба си с поне едно дънково яке. Подходящо е за по-спортни модни комбинации, но ако вложите старание и имате усет за стил, без проблем ще го съчетаете с по-елегантна визия.

Studded-Denim-Jackets-For-Women-6
Тренчкот

Есента не може да мине и без стилния тренчкот. Подходящ е за дните, в които сте заложили на по-елегантна визия. Тренчкотът безспорно е много по-придирчив от коженото яке. Препоръчваме ви да го съчетавате с боти, ботуши или обувки на висок ток, споделят колегите от rozali.com.

2014-new-spring-fashion-Casual-women-s-Trench-Coat-long-Outerwear-loose-clothes-for-lady-good
Яке с подплата

Есента обаче има и своите по-студени дни. Затова в гардероба ви трябва да има връхна дреха, която да е по-топла от обикновеното есенно яке, но и по-тънка от зимното палто.

winter-parka-coats-xmcmgxsz
Грейка

Грейката, противно на якето с подплата, ще ви влезе в употреба в по-топлите есенни дни. Последните години обаче се забелязва интересна тенденция – грейката се носи върху суитшърт, пуловер или кожено яке. Тази двойна комбинация е интересна и е чудесно спасение за студените есенни дни.

European-Style-2014-Winter-Women-s-Fur-Collar-Hoodies-font-b-Puffer-b-font-Black-font