Не полудява, просто се готви да ви предложи брак.

Ако партньорът ви се държи като пълен глупак, паникьосан е, бързо затваря лаптопа, когато влезете в стаята и обядва със сестра ви, не се притеснявайте.

Marriage-proposal
Не полудява, просто се готви да ви предложи брак.

Ново изследване установи, че има много явни признаци, показващи, че мъжът се готви да отправи заветния въпрос. Авторите на изследването помолили британски жени да разкажат за странно поведение на партньора им преди да им предложи брак.
27% от дамите казали, че първият признак е спестовността. Те забелязали, че бъдещият им съпруг е внимателен с разходите, като един от най-очевидните признаци според тях е, че мъжът предпочита да сготви спагети болонезе у дома, вместо да харчи пари за готови ястия.

2013-07-15-runphoto

Друг признак е, ако партньорът резервира уикенд във Венеция и се погрижи за всички подробности около пътуването сам. Според изследването 17 на сто от жените заявили, че мъжът им ги е отвел в чужбина, за да им предложи брак със стил.

Освен това близо половината жени забелязали, че партньорът им започнал да обядва със сестра им или да провежда тайни разговори с родителите и най-добрите им приятелки, което също е голям признак, че се готви да поиска ръката на приятелката си или се опитва да разбере какъв пръстен харесва.

Най-непредпазливите мъже могат да бъдат хванати чрез историята на търсенето им в Гугъл, като 67% от мъжете търсели пръстен онлайн.
17 на сто от представителите на силния пол напълно съсипали изненадата с предложението за брак, като намекнали на партньорката си да отиде на козметик и да оправи ноктите си.

Romantice-Couple-in-Love-Will-You-Marry-Me

 

Източник: rozali.com