Предлагаме ти няколко съвета

Ти с всички сили си се мъчела да спасиш отношенията ви, но вие все пак сте се разделили?

Не бързай да изпадаш в отчаяние. Много често нашите чувства към мъжете се оказват... обикновено самовнушение! Как да разбереш това? Помисли за какво най-много съжаляваш. Може би това не е било любов, а...

…навик
Ти прекрасно знаеш‚ че в твоя живот ще има още мъже... Но с тях ще трябва да започваш всичко отначало - да кокетничиш‚ да съблазняваш‚ да търсиш пътя към сърцето му през стомаха... А тук всичко е ясно - мъжът вече е бил свален и с него си можела да се поотпуснеш. Е‚ какво от това? Някога той също ти е бил чужд. Помниш ли времето‚ когато сте се запознали? Точно така! Бързо се втурвай в търсене - колкото по-скоро си намериш нов мъж‚ толкова по-бързо ще го опитомиш.

…секс
След като той си е тръгнал‚ си станала раздразнителна и дръпната? По време на месечния си цикъл си готова да разбиеш главата на някого - нещо‚ което преди не ти се е случвало? Креватните сцени във филмите те докарват до състояние‚ близко до истерията‚ а мисълта за “онова” те спохожда навсякъде - в офиса‚ в магазина‚ в автобуса? Мислиш‚ че това е заради загубената любов? Но това по-скоро прилича на страдания по повод липсата на секс. А за какво ти е един гол секс? По-добре любов и секс в един флакон.

…сметка
Сърцето ти се къса на парчета‚ като си помислиш‚ че сега трябва да ходиш на работа с градския транспорт‚ а не с неговата страхотна кола /моциклет/? И изобщо ще ти бъде тежко да разчиташ само на собствените си пари? Престани да страдаш - от твоя страна това е било не толкова любов‚ а желание да укрепиш материалното си положение. И в това по принцип няма нищо лошо. Забрави за него‚ съвземи се и започни да търсиш нов осигурен кавалер. Хем ще се влюбиш‚ хем ще забогатееш... Всичко ще се оправи‚ ще видиш!

…скука
След раздялата ви най-много те тревожи мисълта‚ че животът ти сега ще бъде непоносимо скучен. Той вече няма да те покани на вилата си в неделя‚ нито ще те поздравява по празниците‚ нито ще ти звъни вечер‚ за да си побъбрите. Е‚ и какво? Ще ти позвъни и ще те покани някой друг. Съдейки по всичко‚ "новият" успешно ще замени "стария". Защото ти явно си го била избрала от скука. А с новия може пък да се получи любов.

…завист
Разделяйки се с него‚ ти се скъсваш да плачеш заради това‚ че сега си сам-самичка... А най-добрата ти приятелка в това време се наслаждава на семейно щастие с образцов‚ примерен мъж! Ай-ай-ай, не е хубаво да се завижда! Защо да преживяваш заради чуждите успехи‚ по-добре се концентрирай да постигнеш собствени. И много скоро ще забравиш за неприятностите‚ а може би и ще се влюбиш истински!

...страх от самотата
Измъчва те страх да не останеш сама‚ без мъж‚ деца‚ без любов и подкрепа? Неумолимо те преследва образът на самотна леко побъркана старица‚ обкръжена от купища бездомни котки‚ и те ужасява мисълта‚ че това всъщност е твоят бъдещ "имидж"? Успокой се - мъже има достатъчно! И не преживявай‚ защото с бившата ти половинка май те е била събрала не любовта‚ а страхът от самотата. Любовта е пред теб...