Никога не прави това пред него

Наистина мъжете не обръщат внимание на израсналите ти, небоядисани корени или на "любовните ти дръжки", но има и неща, които е задължително да скриеш от него. Ето обаче някои ситуации, в които е по-добре той да не те вижда.

Когато ти си в нервна криза.

Поне веднъж месечно вероятно я получаваш под някаква форма. Всеки път когато се депресираш или ядосаш от нещо толкова много, че ти се иска да си заскубеш косите, по-добре се спри. Изкарването на нервите не се прави пред други хора.

Първият ден от менструацията ти

За предпочитане е този ден да го прекараш вкъщи сама, легнала на дивана, с огромно количество храна под ръка и някой приятен филм. В най-добрият случай си осигури присъствието на най-добрата ти приятелка за компания. Но в никакъв случай не допускай той да е до теб в този тежък момент.

Грип или настинка

Сополи, кихавици, температура, кашлица, запушен нос...това не е от най-красивите картини. Особено ако прибавиш и лошо настроение. Наистина ли искаш той да види това?

По време на козметична процедура

Когато бръснеш краката си или си на кола маска, или си оправяш ноктите, или се боядисваш, или си режеш ноктите на краката, последното, от което имаш нужда е мъж. Отдели това време само за себе си и за никой друг.