Играли ли сте като деца на "медиум"? А помните ли кой беше медиумът? Човекът, с "М" на дланта - т.е. онзи при когото линиите на дланта се събират под формата на буквата М.
Оказва се, че в детската игра има повече истина, отколкото сме предполагали. Хората със знак М на ръката са с по-силна интуиция и са творчески настроени. На тях им хрумват множество ценни идеи, а по-важното е, че намират начини да ги осъществят.
Те почти никога не лъжат (но са способни да използват хитрини за реализирането на някои високи цели), обичат да говорят истината и не позволяват други да ги лъжат. Тяхната интуиция почти никога не ги подвежда! Като никой друг те са откровени, лесно правят комплименти и дават заслужени похвали.
Това е особено вярно за жените. Както знаете, тяхното “шесто чувство” обикновено е по-развито от това на мъжете.

“Хората М” са властни и авторитетни, те умеят бързо да взимат важни решения, всъщност те не пропускат възможностите, които животът  им предоставя. Във всеки случай те ще се опитат да се възползват от всяка дадена възможност.

Тези хора са харизматични и многолики. Докато си мислите, че най-накрая сте разбрали всичко за тях, те неочаквано ви показват своя нова страна и вие трябва да ги изучавате отново. И така нататък до безкрайност.

Знакът “М” на дланта е характерен за много от пророците и великите лидери от миналото. Другите хора са винаги готови да ги последват. Ако във вашето обкръжение има такъв човек, то струва си да го държите близо до себе си.

И, ако вие сте един от тези щастливци – гледайте към ръцете си по-често. Нека буквата “М” на линиите на дланта ви напомня, че вие сте специален човек и имате специална мисия в живота.