При всичката ни днешна отвореност, има теми, които обгръщаме в деликатно мълчание и криво разбрано чувство за приличие. "Онези дни от месеца" са типичен пример. Жените от малки биват приучавани "да не занимават другите с проблемите си" и да страдат тихо. Към "невъзпитаните" прояви спада и предменструалния синдром (ПМС).
Усещането, че губим контрол върху тялото си, спазмите и болките в корема, мигрена, отпадналост, нервно напрежение и остротата, с която започват да ни ядосват обичайните дразнители - това са част от симптомите.
Засега у нас не се предвижда "отпуск по неразположеност" - практика въведена в някои европейски фирми. Затова трябва да потърсим друго решение за чувството за умора, смяната на настроенията, тревожността, задържането на течности, свързано с подпухналост, гадене, пристъпи на силен глад. 
При ПМС най-често се вземат болкоуспокояващи медикаменти, но те реално третират (с променлив успех) само локалната болка като фактор.
В повечето случаи причини за общото неразположение при ПМС са прогестероновият дефицит, недостигът на магнезий и витамин В6, нарушенията в електролитния баланс, дехидратацията на организма. Всяка жена има своя си начин за справяне със ситуацията, но при особен дискомфорт се препоръчва действително да се потърси медикамент, който да третира не само отделни симптоми, а и причините за цялото неразположение.
"Лейди Хармония" съдържа натурални екстракти от агнус кастус, репей, гроздово семе, центела азиатика, органичен селен и витамин D3 с благотворно влияние върху женското здраве. Това са билки, които чрез различни механизми влияят на повишаване
нивото на прогестерон и по този начин значително успокояват симптомите.

Приемът на "Лейди Хармония" при тежък ПМС може да подпомогне установяването на хормонален баланс в организма, което да въздейства за нормалното протичане на менструалния цикъл.

Също така "Лейди Хармония" действа срещу мастните отлагания и целулита, влияе благотворно върху кожата и съединителната тъкан, а също така поддържа здравината на костите и кръвоносните съдове.

"Лейди Хармония" е изцяло натурален. Не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти. Можете да го намерите в аптеките и без рецепта.