Дали поради недостиг на хубави новини или по друга причина, всички харесваме снимките на знаменитости с децата си. Обикновено тогава са облечени съвсем като нас и с радост са загърбили светския блясък, за да се отдадат на радостта от родителството. А какво по-хубаво от снимка на знаменитост с дете? Снимка на знаменитост с близнаци, разбира се. Ето ги звездните отличници.

Е, те още не са точно родители, но Мат Деймън, който снима с Клуни по филма Тhe Monuments Men потвърди, че двойката очаква близнаци. Според Деймън Аламуди и  Клуни ще бъдат страхотни родители.

Мадона

Слуховете и спекулациите се оказа верни. Мадона осинови близначките Естер и Стела от сиропиталище в Малави. Оттам са и двете й деца Дейвид и Сара. Освен това Мадона има биологични деца, двайсетинагодишната Лурдес и Роко от брака й с английския режисьор Гай Ричи. Ето че Анджелина не е единствената майка на много деца.

Бионсе

Няма начин да сте пропуснали този фотос в Инстаграм - обута в сатенени кюлоти и наметната със зелено перде, певицата разкри, че със съпругът й Джей Зи очакват близнаци.

Анжелина Джоли

Закъде сме без Анжелина - красавица, актриса, режисьорка, филантроп и бивша съпруга на Брад Пит. Наскоро тя разкри пред медиите по повод поредния си режисьорски опит, че последните няколко месеца са били особено трудни за нея, че семейството и децата са най-важни и че и други преминават през подобни изпитания. Тук Жоли е снимана с близнаците Нокс Леон и Вивиан Маршелин.

Сара Джесика Паркър

Звездата от "Сексът и градът" и съпругът й Матю Бродерик също имат близначки.

Зоуи Салдана

Актрисата Зоуи Салдана и съпругът й Марко Перего явно са от любителите на екстравагантни имена. Техните момченца носят имената Сай Аридио и Бауи Ецио.

Дженифър Лопес

Макс и Ема са децата на Лопес от бившия й съпруг Марк Антъни.

Рики Мартин

Матео и Валентино са близнаците на Рики Мартин. Тук са снимани с годеника на Мартин Иван Йозеф.

Нийл Патрик Харис

Актьорът и съпругът му Давид Буртка имат близнаци, Гидеон и Харпър. 

Марая Кери


Марая Кери с близначетата си от брака с Ник Кенън.