Изданието има дълга и славна традиция с груповите сесии за корица

След януарската корица на "Вог" с пищната Ашли Греъм, февруарският брой ще зарадва почитателите с цели три манекенки.
Ана Юърс, Тейлър Хил и Иман Хамам ще красят втория брой на изданието за 2017. Общото между трите хубавици е, че пътят им в модната индустрия не е бил съвсем праволинеен и директен.

"Години наред се опитвах да се харесам на всички, започвайки от това, че непрекъснато изправях косата си - признава Иман Хамам. - Накрая тя така се изтощи, че си казах "Ох, трябва да спра с това", така че започнах да ходя на кастинги с естествената си коса - бухнала и къдрава. И от този момент кариерата ми тръгна нагоре."

 

Кариерата на Хил в момента върви стремително - миналата година тя дефилира за Шанел, Долче и Габана, Мие Миу и Ралф Лорън, както и в знаменитото шоу на Викториа`с сикрет.
Но и тя като млада не се е чувствала като кралица на красотата. "Когато за първи път бях забелязана от скаутите на 14, бях точно обратното на готина. Бях напълно завладяна от Хари Потър, с хвърчаща коса, която не знаех какво да правя, носех умалелите дрехи на сестра ми, за които бях прекалено висока и не ми стояха. Така че когато фотографът, който ме забеляза, ми каза, че трябва да стана модел бях много изненадана. Даже родителите ми смятаха, че той не е в ред."

"Вог" има дълга традиция с колективните корици, които бележат променящия се пейаж през годините.

Edna ot nay znamenitite koritsi na spisanieto

Наоми Кембъл, Татяна Патиц, Линда Еванджелиста, Кристи Търлингтън и Синди Крофърд пред обектива на Питър Линберг. Една от най-знаменитите корици не само в историята на "Вог". Този фотос завинаги остава в романтичния визуален архив на 90-те.

Bono i kristi tarlingtan na koritsata na vog

Боно и Кристи Търлингтън, заснети от Андрю Макфърсън, декември 1992

Eltan dzhon i liz harli

Елтън Джон и Лиз Хърли пред обектива на Марио Тестино, декември 2002

Gizele byundhen i robi uilyams

Гизеле Бюндхен и Роби Уилямс, зад обектива отново е Марио Тестино, октомври 2000

Dzhordzha mey dzhagar kara delevin i suki uotarhaus

Джорджа Мей Джагър, Кара Делевин и Суки Уотърхаус, три млади палавници, снимани от стария палавник Марио Тестино, април 2015