Една любопитно как направена статистика твърди, че във всеки един момент на планетата поне 130 хиляди двойки правят секс.
Във всяка точка на планетата във всяка една минута някой е зает с това така важно занимание, а сведущият по въпросите на секса "Космополитън" разкрива интересни особености на националния секс:

Холандия
Свикнали сме да приемаме Холандия като страна с либерални разбирания, позволени леки дроги и червени фенери.

 

article_img_1
Как стоят нещата на практика?

Ема и Дан са заедно от четири години. Запознали са се в бар, откъдето бързо са се преместили в спалнята на Ема. Двойката не прекалява с експериментите и се отнася много сериозно към планирането на бременноста, използвайки "двоен холандски метод" - презерватив в съчетание с орални контрацептиви.

Великобритания

По времето на кралица Виктория са прикривали краката на масите, за да не възбуждат "непристойни" асоциации. Джордж Майкс казваше, че "на континента имат секс, британците имаме топли компреси". Толкова ли е безнадеждно положението на Острова?

 

article_img_2

Интимният живот на младите хора е завидно вълнуващ. Великобритания е място, известно с високите си наеми и същевременно с най-много камери за наблюдение в Европа. Младите делят квартири с множество съквартиранти и е трудно да си позволят интимност у дома, затова пък поривът да си устроиш дързък петинг в киносалона е неустоим. Намирането на тъмно ъгълче между две пресечки, където вездесъщото око на камерите не бди, придават пикантен характер на секса made in UK.

Франция

 

article_img_3

Французите имат славата на най-големите любовчии, а филми като "Последно танго в Париж" и "Мечтатели" само затвърждават тази им слава.
Да, французите обичат секса, но и високо ценят пътя до него - прелюдията може да започне със сутрешна разходка и дискретни докосвания, да продължи със страстни целувки в някое кафене и да стигне кулминация чак в малките часове.
Любимата поза на френския мъж е la levrette, което отговаря на doggy style.

Германия

Родината на Das ist fantastisch!

article_img_4

Немското порно беше актуално у нас преди ерата на онлайн  порнографията. Наистина ли са толкова развити технологично нещата в Бундесрепубликата?
Да, двойките обсъждат секс-фантазиите също толкова делово, колкото и поделянето на сметката в ресторант или  кой е наред да чисти квартирата.
Германците харесват експеримерните, смяната на ролите и използването на различни играчки и изобщо не се притесняват да си го признаят.

Гърция

article_img_5
Още от античността гърците се славят като вещи в любовта. И славата им е заслужена. Яркото слънце и горещият темперамент си казват своето. Но преди да се втурнете към някой смугъл красавец с огнен поглед, имайте предвид, че освен на неговите ласки, ще се радвате на засиленото внимание на майка му и всичките му останали роднини от женски пол.

Италия

 

article_img_6

Един стар виц твърди, че гърците са измислили секса, а италианците са вкарали и жените в него. Мъжете в родината на Казанова също защитават славата си на темпераментни, сластни любовници. Проблемът е същият като при гърците и той се нарича - mamma! Италианската мама е в състояние да прекъсне и най-жаркия акт, за да се увери, че нейното момченце си е изяло канелоните и да й обещае да не пие студена вода, "както се е изпотил."

Китай

 

article_img_7

Носят се легенди за древните китайски практики, но истината е, че те са били измислени с цел домогване до дълголетие, а не до оргазъм.
Въпреки шеметната урбанизация, нравите в Поднебесната са доста конкервативни и сексът преди брака е сложен. Нерядко младите са девствени допреди сватбата.

Израел

article_img_8
Старият завет, описващ историята на еврейския народ, изобилства от истории за кръвосмешение, сексуално насилие и всякакви други девиации.
В страната, където и момичетата посещават казарма, наред с момчетата, и нерядко владеят смъртоносни хватки, сексът наистина е вълнуващ, опасен, а в редица случаи и забранен.

САЩ

 

article_img_9

Страната на неограничените възможности предлага всичко: от пълна легализация на гей бракове до щатите от тъй наречения "байбъл белт", където момичетата остават девствени до брака и носят специални гривни, демонстриращи пред всички тази им особеност. От друга страна в долината Сан Фернандо, Калифорния е меката на многомилиардната порноиндустрия. Има и места с изцяло здравословно и положително отношение към секса, разбира се.

Бразилия

 

article_img_11

В родината на самбата и капоейрата се разказват легенди за сексуалността на хората.
Бразилия е сред отличниците на сексуалния небосклон и то не само по време на карванала. Сексът сякаш струи от тях, той е сред най-достъпните и разпространени, а също така опасни, удоволствия: страната е на водещо място по разпространение на СПИН и други полово предавани заболявания.

Индия

 

article_img_13

В родината на "Кама сутра" за повечето двойки е немислимо да правят секс преди брака. Индия е другата държава, където наред с шеметният технологичен прогрес, битуват средновековни нрави. В много случаи напасването на партньорите отнема време, тъй като нерядко родителите  нагласяват брака и понякога младите дори не се познават. Киното също не дава информация, до ден-днешен в Боливуд показването на интимност между двама души е табу.