Задържането на вода в тялото е неприятен проблем, от който никой не е застрахован. Чувствате се раздути, обувките ви стягат, халката стяга пръста ви, коланът се впива в кръста - това за симптомите на задържане на вода.
можете да приключите с този проблем, при това без странични ефекти.
W Retic е идеалното средство за контрол на водата в тялото Ви. Благодарение на активните вещества в него, този продукт способства регулиранетона водното съдържание във Вашия организъм.
W Retic  има благоприятен ефект върху пикочо-отделителната система.
W Retic  е на основа на растителни екстракти и минерали, предназначени да окажат значително  прочистващ и диуретичен ефект, за да помогне на организма да  изхвърли токсините и излишната вода.
По този начин се контролира водния баланс. Нашето тяло постоянно регулира нивата на течностите. Прекомерният прием на сол, алкохол, твърде много часове седяне, хормонални промени, чернодробни, бъбречни или сърдечни заболявания могат да създадат дисбаланс и да накарат тъканите да задържат течности. Това обикновено се проявява с подуване на краката, глезените, ръцете и особено в няколко допълнителни килограма. За да се постигне по-добра скорост на диурезата е важно да поддържаме поредица от навици като приемът на поне два литра вода на ден, ако е възможно намаляване на приема на сол и физически упражнения.

 
Основни предимства на W Retic

     Съдържа мощна комбинация от натурални екстракти и минерали.
     Спомага за премахване на течности и балансира нивата на натрий по естествен път.
     Осигурява обща детоксикация.
     Спомага за баланса на течностите.
     Стимулира загуба на тегло.
     Съдържа 100% натурални съставки.

Съставки: Екстракт от Кромид лук (Allium cepa L); Екстракт от Котешки мустачки (Orthosiphon stamineus Benth.); Екстракт от цеветове на голям енчец златна пръчица (Solidago gigantea); екстракт от кора на бяла върба (Betula alba); Сух екстракт от Глухарче (Taraxacum officinale); Сух екстракт от плодовете на обикновенна хвойна (Juniperus communis L.); калий (калиев глюконат); Екстракт от екстракт от цветовете на миши уши (Hieracium pilosella L.); пълнител – микрокристална целулоза; антислепващ агент – силициев диоксид и магнезиев стеарат; желиращ агент - желатин от животински произход (телешки) -твърда желатинова капсула.

Ще намеритеW Retic  тук