Какво издава позата, в която спим

Позата, в която спим, издава много неща за характера ни.

1. Ако спите на една страна с присвити колене, сте човек със спокоен темперамент, комуто може да се разчита. Не се обиждате за глупости и не се страхувате от бъдещето. Будите се с усмивка дори в най-мрачните зимни сутрини и можете да се справите с всеки проблем, който се изпречи на пътя ви.

2. Ако спите в ембрионална поза, често имате усещане, че се нуждаете от защита, разбиране и симпатия. Свивайки се по този начин се опитвате да се предпазите от проблемите, които чакат да се изправите срещу тях. За да разгърнете потенциала си, трябва да рисувате, да музицирате, танцувате или да започнете блог.

3. Ако спите по корем с разперени ръце и крака - вие сте роден лидер. Не сте импулсивни, но сте инициативни и обичате реда както в личния, така и в професионалния си живот. Предпочитате да планиранте всичко предварително и не сте големи почитатели на изненадите. Имате развито чувство за отговорност, което ви помага да постигате целите си.

4. Ако спите по-гръб, вероятно сте позитивен човек, който обича живота, свикнал е да е център на вниманието и обича добрата компания.  Упорити и постоянни сте и винаги казвате истината без заобиколки. Хората, които спят по този начин обикновено са със силно присъствие.

5. Ако предпочитаната ви поза е като войник, очакващ всеки миг тръбата, най-вероятно сте стриктни и педантични, изисквате много от другите, но най-вече от себе си. Знаете какво искате и неотклонно се стремите към него.

6. Ако се будите в поза на чапла, има сериозни шансове да сте непредвимиди и да обичате приключенията. Настроенията ви се сменят със скорост която другите трудно проследяват. Често се озовавате в ситуация, в която ви е трудно да вземете решение и да отсъдите. Не е лошо да си намерите партньор, който да ви осигурява стабилност, мир и спокойствие, за да ви балансира.

Ако пък спите в различни пози, това означава, че сте разнолика личност, която притежава скрити даже за себе си страни.