Не обличайтеа тези неща на първа среща

Предлагаме ви кратък списък на дрехите, които отблъскват мъжете и създават у тях неприятни представи.

Шалварите

Първенството държат шалварите, както и онези актуални за този сезон шарени панталони от габардин, които не са нито тесни, нито широки и с които жените изглеждат като излезли от харем. Ето го класическия случай, в който удобството и елегантността не пият в един бар. Шалварите, афганките, "гащите с херния" - ако сте решили да впечатлите мъж - забравете за тях.

Джинсите с висока талия

Актуални са, издължават краката, прикриват недостатъци, но у мъжката половина на света събуждат асоциация за девствен пояс. Противоположността на високата талия - ниската такава, която прави бельото видимо също не е опция. Изберете нещо по средата.

Големите чанти

Ние ги обожаваме, но момчетата просто не разбират защо се товарим с големи обеми. По този въпрос няма да се разберем, но да не кажете, че не сме ви предупредили.

Гладиаторските сандали

Е, не само мъжете не ги харесват. Трябва да имате наистина идеални и страшно дълги крака, за да ви стоят добре. Каишките през глезена оптически скъсяват крака, същевременно стъпалото изглежда по-дълго, отколкото е. Неслучайно вече са демоде.

Дрехите оувърсайз

Всички онези рокли и туники с раздути обеми, развлечени пуловери, изобщо оувързайс тенденцията - отново имаме пример, когато удобството и елегантността не си говорят и мъжете го знаят.

Гащеризоните

Каквото и да ви казват модните сайтове и блогърите за гащеризоните, не им вярвайте. У силната половина те извикват асоциация с малко дете или домашен майстор. Гащеризоните са всичко друго, но не и секси.

 

Цветя и други украшения в косите

Следващия път, в който се изкушите от визия а ла Фрида Кало, внимавайте с цветята, затъкнати зад ухото. Тази игривост привлича пчелите и пъди мъжете. Те намират подобни инвенции за неадекватни и прекалени. Не само те впрочем.

Обувки на танк или много висок ток

Обувките на платформа са класически убийци на страстта. Мъжете смятат, че обути в тях, женските крака приличат на копита. Друг любопитен момент е, че прекалено високите токчета също попадат в тази група.
Високите токчета са секси, само ако жената ги носи с лекота и грация. Никой не иска жената до него да ходи като спъната кобила или да се препъва на всяка крачка.


Прекалено дългата пола

Изглежда убийствено на снимка в моден блог, но у мъжете веднага буди подозрение, че се опитвате да скриете нещо. Освен това затруднява походката. Макси полата стои добре на висока жена, ако сте под 1,75 - по-добре се спрете на по-умерен вариант и недейте да обличате нещо, с което ще метете улиците.