Кели Брук има съвършеното тяло според учените

Ето го идеалното тяло според учени от Университета Тексас, то принадлежи на Кели Брук - модел, актриса, собственик на бар.
В изследването били взети предвид обичайните параметри: ръст, тегло, форма на лицето, дължина на косата и т.н. Оказало се, че тялото, за което повече жени биха казали, че "има нужда от малко отслабване" е идеалното според мъжете. Ето го момичето, което е естествено и "съвършено по всички параметри".


Кели признава, че от скаутските агенции са я приемали като твърде пухкава, което не й е попречило да се снима за издания като GQ, Esqurie и FHM.
Впрочем в анкета от 2010, проведена сред 5000 жени от сп. Grazia, тя е обявена за носителка на най-хубавото тяло. В продължение на години тя не слиза от класациите за най-сексапилни жени.


Освен кариера на модел и актриса, Брук е още тв водеща, а има и собствена линия дрехи.

Брук имаше дълга връзка с британския сърцеразбивач Джейсън Стетъм, както и с американския актьор Били Зейн. Освен това е била сгодена за ръбги играча Том Еванс и за фитнес инструктора Дейвид Макинтош.Преди две години родената през 1979 Брук издаде автобиографията си и бе критикувана от групи за борба с домашното насилие, тъй като описва как е удряла две от бившите си гаджета в лицето.
За разлика от мъжете, с животните се разбира добре и е рекламно лице на PETA и се снима за кампанията им "Whose Skin Are You In?"


Колкото до отговора на този въпрос - очевидно е, че Кели се чувства прекрасно в собствената си кожа.
Опитайте и вие.