От юни насам гей браковете са законни във всички щати на Америка, редица европейски държави също ги узакониха. Във връзките между тези жени има толкова любов, възхищение и уважение, колкото би трябавло да има във всяко семейство и във всяка връзка.

 

Ellen DeGeneres and Portia

Елън Дедженерис и Порша де Роси

Двете талантливи блондинки са заедно от 2004, брак сключиха през 2008. През 2007 Елън сподели пред The Advocate "Мога да кажа това, което  и за всяка от връзките си: щастлива съм, но сега имам щастие, любови завършеност, каквито досега не съм имала във връзка, а аз съм имала забележителни връзки... Знам, че открих моята съвършена половинка."

 

Samira Wiley and Lauren Morelli

Лорън Морели и Самира Уайли

Лорън Морели е главната сценаристка на сериала "Оранжевото е новото черно". Тя открива хомосексуалната си ориентация с цената на страдания и тревоги, докато текат снимките на сериала. Разделя се приятелски със съпруга си и през 2014 започва да се вижда със Савира Уайли, която участва във филма. Оттогава двете са неразделни.

 

Ellen Page

Елън Пейдж и Саманта Томас

С вълнение Елън споделя, че връзката й със сърфистката и актриса Саманта Томас е: "Толкова специална. Никога не съм допускала, че ще ми се случи да обичам някого толкова открито и ще съм толкова щастлива от простия факт, че мога да вървя ръка за ръка с него по улицата. Това е страхотно. И съм щастлива, че имам толкова специален човек в живота си."

 

Robin Roberts

Робин Робъртс и Амбър Лейн

Водещата на Good Morning America Робин Робъртс започва да се вижда с Амбър Лейн тайно преди 10 години, след като се преборва с рака. "Нищо скандално няма около нас - обяснява Робин, - щастливи сме с връзката си от 10 години и се надяваме следващите 10 да са също толкова щастливи."

 

Cynthia Nixon

Синтия Никсън и Кристин Мариони

Звездата от "Сексът и градът" и дългогодишната й приятелка активистката по въпросите на образованието Кристин Мариони са женени от 2012 година и живеят в Ню Йорк.