Коя е тя? Тази, от която никой мъж не си тръгва?

Жените ще кажат: "От послушната, сговорчивата, угаждащата, услужливата и т.н."

Мъжете ще кажат: "От тази, която не знам какво прави, но с всяка клетка крещи "Обичам се! Не, ОБОЖАВАМ себе си!". От тази, която върви по улицата и се наслаждава на полъха на вятъра в косите си, от допира на дрехите по тялото, от миризмите в стаята, от звуците наоколо. От тази, която не изпада в пристъп на суетност, ако случайно й звънне телефонът, докато плаща на касата. От тази, която знае как да живее и го прави тук и сега."

Нито един мъж не си тръгва от жената, която знае как да получава удоволствие от живота и от него. Тя сама ще си тръгне от който и да е мъж. Тя не прави нещата, защото трябва, а защото ги желае. Тя не казва защото трябва, а защото го чувства. Тя слуша, тя чете и се обучава, но взима за себе си само онова, с което се свързва. ТЯ е истинска изкусителка.

Жената, която с удоволствие се храни, с удоволствие се облича, с удоволствие прави секс, чисти, чете, заспива и се събужда, е жената, която оставя в сърцата на мъжете неизгладима следа. Тя съблазнява със своята автентичност. Тя събира цялата земна енергия в тялото си и точно с това привлича всичко като магнит - парите, поклонниците, работата, успехи, възвожности и късмета. 

Как го прави ли? В пет лесни стъпки. И нека ти разкажа за всяка от тях.

И така, правило №1:


Едно от най-въздействащите неща върху магнетизма на жената е заобикалящият я свят.
А от откъде започва женският свят, ако не от нейната къща. Съгласни ли сте?
Огледай мястото, в което живееш, почиваш, храниш се и релаксираш. В какво легло се събуждаш, в какви чаршафи спиш - в каквито ти падне, защото "ми то нали никой не ме вижда" или в приятни, ухаещи, красиви? Такива, в които ти се иска се гмурнеш в заснежен следобед и да се почувстваш истинска кралица на своята спалня?
Какви кърпи ползваш в банята - каквито "мама подари" или такива, които обвиват цялото ти тяло в мека и приятна топлина, карайки те да разцъфваш?

Как се храниш, докато си вкъщи и никой не те гледа? Права до хладилника, защото "за какво да сервирам, то нали няма за кого" или си подреждаш масата, така, както би го направила и за празник?

Кога за последно сама си си купила цветя, за да внесеш красотата и пролетната нежност в твоята къща? Кога за последно си палила свещ, пускала си музика или си предекорирала хола? 

Готова ли си да отвориш вратата на случайно загубил се съсед, без да се изчервяваш заради лекьосания халат или струпаната купчина обувки или знаеш, че който и когато и да дойде, винаги ще иска да надникне в това царство на излъчваща удоволствие жена?

Сигурна съм, че знаеш, че на първо място възприемаме света чрез очите. Всичко красиво, чисто и подредено не само гали сетивата ни с естетичността си, но и позволява на енергията да протича по хармоничен начин.

Започни още сега! Внасяй красота в ежедневието си стъпка по стъпка.

Купи си нови чаршафи, подари си меки хавлии, смени раздърпаната тениска с красива и удобна нощница, сложи букет цветя на масичката в коридора, в хола, а защо не и в офиса, купи си няколко красиви чинии и чаши за хранене, намери 2-3 декоративни възглавници, направи си картина, подреди къщата, изхвърли всичко с етикета "може и да ми потрябва някой ден" и отваряй прозорците за 5 минути всяка сутрин. А после се огледай се наслаждавай!

Обещавам ти, че щом погледнеш красивия си дом, сама ще пожелаеш никога да не си тръгваш от него. А кой ли мъж ще желае?

Искаш ли да се превърнеш в тази изкусителна, излъчваща удоволствие жена? Готова ли си да приемеш моето предизвикателство в 5 лесни стъпки? Сподели статията с приятели, а аз ще продължа темата следващата седмица .

Искрено Ваша,
 

Регистрирайте се сега!