Момичета, внимавайте - у нас идва най-известната мъжка стриптийз трупа Чипъндейлс

Тази пролет София ще бъде едно горещо и влажно място, заредено с очакване на първата и най-известна мъжка стриптийз трупа в света Chippendales. 

 

Те ще посетят България, за да представят най-новото си шоу, част от турнето Break The Rules.
Спектакълът ще се проведе в зала EFE на хотел Маринела на 17 април (неделя) от 20:00 ч.

Шоуто на Chippendales идва от Лас Вегас и е част от мащабно турне из Щатите и Европа.

Чипъндейлс са пионерите на мъжкия стриптийз.  Идеята за мъжко танцово шоу хрумва на Пол Снайдър, собственик на западащ нощен клуб през далечната 1979 г.. Мебелите в клуба били реплики на прочутите английски оригинали и оттам идва името на трупата. Още с първите си спектакли Чипъндейлс завладяват вниманието и привъзраността на предимно дамската публика.
С времето трупата легитимира мъжкия стриптийз, превръщайки го от куриозна форма на забавление във феномен на попкуртурата.
В момента трупата продуцира пищни представления в бродуейски стил и има лицензи над множество продукти като се започне от облекло и аксесоари и се стигне до слот машини и видео игри.
Те представят шоуто си в специално изградена за тях сцена в Rio All Suite Hotel and Casino в Лас Вегас.
Два милиона души гледат всяка година спектаклите на трупата.

Каубои, сервитьори, морячета, рокери, чичо-доктори,пожарникари, хип-хоп изпълнители, гето герои, джентълмени - костюмите и въплъщенията на танцьорите покриват всякакво амплоа и желание. Те не са просто мъже, които остават без дрехи, а представят цялостно шоу с музика, танци, светлинни ефекти и, разбира се, активен контакт с публиката.

Билети за щоуто на Чипъндейлс могат да бъдат закупени в мрежата на  Eventim на цени от 60 до 80 лв.