Не много привлекателни неща, приготвени с вещина и претенция

Всичко на този свят се променя, само фигурата на Жизел Бюндхен остава все така ослепителна в последните 20 години. За любителите на клюки от модния свят не е тайна, че тя се храни изключително здравословно, но не сте й предполагали колко точно... скучно е това здравословно.
Жизел и съпругът й Том Брейди имат личен готвач, Алън Кембъл и ето какво разки той пред The Cut.

"80 процента от диетата им се състои от зеленчуци. Купувам само най-пресните, ако не са органични - не ги купувам. Ядат също пълнозърнести семена: кафяв ориз, киноа, боб. Останалите 20% съставляват нетлъсти меса, органично отглеждани пилета, патиции. Колкото до рибата - най-вече готвя сьомга. Никаква захар. Никакво бяло брашно. Никакъв натриев глутамат. Използвам зехтин, но никога не готвя със зехтин. За готвене само кокосово масло. Никога не използвам йодирана сол. Том не яде патладжани, домати, картофи и чушки, понеже е привърженик на палео диетата.
Какво друго? Никакво кафе, никакъв кофеин. Децата ядат плодове, Том не много."
От откровенията на готвача се разбира, че децата са подложени на същата здравословна диета като родителите си. "За тях правя ролца от банани, ананас и спирулина, която дехидратирам. От време на време им правя сурова гранола и сурови бисквити с черен шоколадов чипс.

 

 

За дните на отпускане са оставени зелето кейл и листата от кръмно цвекло. Със сос от кашу или бадеми с къри, лайм и джинджифил - това съставлява комфортната храна на семейството Бюндхен Брейди.
Както виждате никак не е лесно да си Жизел Бюндхен. И тя, и съпругът й разчитат на телата си като средство за препитание, така че им се налага да задълбават в здравословната диета. Отделен въпрос е защо тормозят и децата с нея.