Големите марки в модната индустрия започнаха да представят новите си колекции за сезон пролет/лято 2016 с мащабни кампании.

Нова година, нова кампания. Големите марки в модната индустрия започнаха да представят новите си колекции за сезон пролет/лято 2016 с мащабни кампании. Вижте най-добрите според сп. i-D

 

 

Луи Вюитон

the-best-springsummer-16-campaigns-weve-seen-so-far-body-image-1451930421

 Луи Вюитон откриват сезона със sci-fi кампания, наречена "Series 4". Един от фотосите показва виртуалната звезда Лайтинг от играта Final Fantasy. По фотосите са работили Юрген Телър, Брус Уебър и създателят на манга и видео игри Square Enix от Япония.

 

Живанши

 

Рикардо Тиши разпръсква любов и измамна невинност. Сесията е заснета в Ню Йорк, в нея участват най-актуалните имена от света на моделстването. Посланието е "Аз вярвам в силата на любовта", върху  всяка снимка на ръка е изписано: "Аз съм дете по реката, а любовта е течението, което ме тегли към водопада, който ще ме остави без дъх и ще промени съзнанието ми." Съдържателно, а?

 

Версаче

 

Тази кампания съдържа няколко по-млади версии на самата Донатела Версаче. Във фотосите на Стивън Клайн участват русите секс-бомби Джиджи Хадид, Ракел Цимерман и Наташа Поли.

 

Бърбъри

 

untitled-article-1451929972-body-image-1451930254

 

Бърбъри откриват сезона с фотоси, правени от Марио Тестино. Откриващият кадър е с актуалните модели близначки Рут и Мей Бел. В коледната им реклама видяхме Ромео - синът на Дейвид Бекъм и Виктория Спайс, в пролетната им кампания участие взима синът на Пиърс Броснан - Дилан.

 

Прада

 

 

Миуча Прада има две нови музи - всъщност новата е само едната, другата е ветеранка. Колкото и да е странно, Наталия Водянова досега не е участвала в кампании на марката, но ето - за красотата никога не е късно... Новото попълние е 17-годишната холандка Ясмин Виналдум.

 

Гучи

 

 

Вече ви разказахме за тази кампания, издържана в яркоцикламено и меланхолия. Част от снимките са правени във Флоренция, други - в Берлин. Разбирачите предрекоха дълъг живот на бомбъра в металическо зелено.

 

Шанел

 

 

Самият Лагерфелд, твърди се, е отснел този кадър с две музи, гледащи лошо. Линейси Монтеро и Мика Аранарез играят нацупена версия на седемдесетарска мода.