Тина Търнър е на 73, гаджето й - на 45. Мадона е на 53, гаджето й на 32. Дженифър Лопес е на 51, гаджето и на 28. Още си сама? Не се притеснявай, твоят човек още не е роден

Тина Търнър е на 73, гаджето й - на 45. Мадона е на 53, гаджето й на 32. Дженифър Лопес е на 51, гаджето и на 28. Още си сама? Не се притеснявай, твоят човек още не е роден . Това, разбира се, е шега, в която като всяка добра шега има доза истина.

Младият мъж действа като утринен полъх на зрялата жена. Според психолозите жената към 40-те и мъжът към 30-те се намират на една и съща психологическа вълна.
Сексуалният живот на двойката с подобна разлика обикновено е пълна идилия. Мъжът е изпълнен със сили, а жената е в пика на своята сексуалност – всички табута са паднали и тя много добре знае какво иска в секса и как. Младият мъж носи енергия, лекота, романтика, което често не достига на жената на 40.

 

Older-women-dating-younger-men

 

Освен това опитът е научил жената къде се крият всички подводни камъни на съвместния живот и знае как се избягват конфликтите. Освен това е научила колко е важно да се правят компромиси и да се поощрява мъжа до нея. Тя няма да му пили за щяло и нещяло, нито ще му се обади в 2 ч. през нощта, за да го пита какво прави.

Друго предимство на тази връзка е, че жената вече най-вероятно е независима финансово. Тя е постигнала определени висоти в кариерата си.

Освен това, ако има дете, то на по-младия мъж няма да му се наложи да будува по нощите, дундуркайки бебе. Е, ако двойката реши да има свое дете, нещата ще се променят.

Друг плюс на този вид разлика във възрастта е, че жената никога няма да се обади на майка му, за да ѝ се оплаче от сина й.

Естествено всичко има и своите минуси. В този случай това е фактът, че с годините жената не става по-млада. Ако разликата във възрастта не е толкова голяма, предимствата, които ни дава времето, в което живеем, лесно може да решат този проблем.

Друго, което вгорчава живота на двойката, са хорските приказки. Често родителите на момчето не са във възторг от по-възрастната му приятелка, а приятелите му може да си позволят солени шеги. Когато отношенията са сериозни обаче, никоя от тези пречки не е от значение.

 

Източник Iwoman