Вижте кои зодии не си подхождат и трябва да бъдат избягвани.

Има хора, на които не им е писано да са заедно. колкото и силни да са чувствата, пречките пред връзката се оказват по-силни.  Причините може да са много, но една от тях със сигурност е зодиакалната несъвместимост. Вижте представители на кои зодии трябва да избягват.

Овен - представителите на тази зодия няма да бъдат щастливи с някой, който е роден подзодия Близнаци, Дева или Риби. Упоритият и темпераментен Овен ще спори всекидневно с Близнаците, ще се дразни от прекалената сантименталност на Рибите и ще се вбесява от опитите на Девите да го променят.

Телците не трябва да се влюбват в хора, родени под знака на Овен, Близнаци или Стрелец. Инатът на Овните и Телците прави връзката между тях невъзможна, а непостоянството на Близнаците е дразнещо дори за търпеливия Телец. Проблемът във връзката със Стрелците е тяхната прекалена независимост, която е неприемлива за Телците.

Близнаците никога няма да бъдат щастливи с някой Телец, Риби или Рак. Еднообразните Раци ще ги вбесяват, а силната чувствителност на Рибите ще ги притеснява в емоционален план.

Ракът няма да се примири с ревността на Овните, и променливостта на Близнаците. Няма да просъществува и връзката им със Стрелците.

Лъвовете не могат да имат стабилна връзка с Риби, защото рибите са доста обидчиви. Те не могат да бъдат заедно и с Козирог заради непрекъснатата борба за надмощие между двете зодии. Трябва да избягват и непостоянните Близнаци.

Девите нямат бъдеще с Овен заради неговия прекалено властен характер. Прекалено романтичните Везни дразнят прагматичните Деви, а Водолеите не са склони да се разделят с независимостта си.

Везните нямат бъдеще с прекалено традиционните Раци, както и с твърде мрачните Скорпиони. Връзката с емоционалните Деви също няма да просъществува дълго.

Скорпионите и Овните ще се борят за надмощие и ще се ревнуват непрекъснато, мнителните Близнаци ще ги дразнят, а Стрелците няма да им предложат търсената сигурност във връзката.

 

620x413_breakup1443462785

Стрелецът няма шансове да създаде стабилно семейство с Телец, Рак и Дева. Един истински Стрелец няма да се примири с твърде обсебващата обич на Телеца, нито с твърде спокойния Рак, както и с непрекъснатата критика на Девите.

Козирогът няма шансове за дълга връзка с Овен, Близнаци и Стрелец, защото се отблъсква от нервността и нетърпението на Овена, както и постоянната нужда от промяна на Близнаците. А Стрелецът просто им противостои във всеки възможен аспект.

Не очаквайте Водолей и Телец да създадат семейство, защото Телецът няма да му осигури необходимата свобода. Водолеят и Ракът също няма да си паднат, защото спокойните Раци не подхождат на неспокойния темперамент на Водолеите, а Девите ги отблъскват със склонността си да критикуват партньорите си.

Рибите ще се удавят в дълбините от агресивното и нетактично поведение на Овните. Те не могат да имат и дълга връзка с невъздържаните и неразумни Близнаци, както и с грубияните, родени под знака на Лъв.

 

Източник "Съновник"