Как мъжете класират позите в секса?

По същия начин, по който вие се чувствате като хибрид между богиня и каубойка, когато сте отгоре, той има класация на любимите пози. Ето какво харесват най-много мъжете, според Women`s Health:

 

Мисионерска поза

 

11_0

Чудесна поза, кофти име

"Класиката си е класика. Най-много обичам да започваме по този начин. Дава възможност да се усети енергията от първото проникване. Няма по прекрасно усещане от това да се плъзнеш в горещите й влажни недра по този начин. Понякога си мисля, че хората са еволюирали, за да правят секс именно по този начин. Пък и винаги, когато възникне опасност да свърша твърде бързо, си спомням името на позата и това ме задържа. Мисионерска - секси поза, не-секси име."

"Добрата стара изпитана рецепта. Макар да си мисля, че мисионерската се използва прекалено често, тя служи на няколко цели едновременно. Това е позицията, в която имам най-голям контрол над това, което става. Може би тъкмо поради това, че я познавам твърде добре.  Когато имам този контрол, мога по-лесно да предизвикам оргазъм. Това е идеалната поза, когато си с неопитно момиче, то се чувства по-спокойно."

"Понякога жените казват, че не им остава друго , освен да лежат по гръб и да се наслаждават. Но аз обожавам да виждам насладата по лицата им. Пък и от това, че жената е по гръб, не следва, че е излязла от играта. Все пак остават и на разположение ръце, крака, устни, очи, глас..."

Кучешката

 

12_0

Най-доминиращата за мъжа поза

 

"Изглежда груба и мръсна и това ми допада. Харесва ми и гледката на издължения женски гръб. Може би не е първата поза за романтична вечер, но все пак е чудесна."

"Има нещо диво и животинско в това да правиш любов с някого по този начин."

"Това е най-доминиращата за мъжа поза. Той контролира ритъма, дълбочината, а и момичето като цяло. Подплясването и дърпането на косите надуват мъжкото его до пръсване. Страхотна поза за пиянска събота вечер."

 

Момичето отгоре

 

8_0

Позата на Денерис и уверените момичета

 

"След "Игра на тронове" тази поза неизменно ми напомня за Денерис. Моментът, в който хал Дрого искаше да я обладае кучешката, но тя тя го спря и каза: "Тази нощ ще гледам лицето ти". Обичам момичето да е отгоре, това показва увереност, а това ме привлича още повече. Макар че от тази позиция трудно мога да достигна оргазъм, тя ми помага да го изпитам после, понеже ме привлича още повече към партньорката ми."

"Момичето отгоре разкрива страхотна гледка, като Цирк дьо солей направо. Не се налага да правя нищо, освен да гледам как всичко подскача, е мога да я изненадам с някой тласък.  Понякога ми се струва, че съм проникнал прекалено дълбоко, но момичето контролира нещата, така че риск всъщност няма."

 

Обърната каубойка

 

15_0

Комбинация от кучешка и каубойка

 

"Комбинация от гледката при кучешката поза и дълбочината и възбудата от жената отгоре! Има ли изобщо какво да се обърка? Има, да, моят пенис. Просто в тази поза не е толкова гъвкав. Окей мога внимателно да се наслаждавам на позата, но коя жена, яхнала те по този начин, иска дая любиш внимателно?"

"Това е по-сложно от момичето отгоре, но дава възможности. Харесва ми, че ръцете са свободни - можеш да плескаш, да галиш и да грабиш. Не ми е непременно най-любимата, но може да се сработи така, че идвамата да свършим едновременно."

 

Лъжички

 

17_0

Втора фаза от предиграта

 

"Тази поза внася интимност в секса. Тялото ти се търка в това на момичето и това е секси."

"Вероятно можеш да правиш секс и по този начин, но аз не съм упорствал. Не ме бива в гушкането и лъжичките. Всъщност бих предпочел да съм малката лъжичка, което със сигурност не е нормата, но какво от това?"

"Чудесна поза, понеже мога да правя дълги, бавни тласъци като предигра, а и устата и ръцете ми  са свободни. Гледам на тази поза като на втора фаза от играта, преди да преминем към сериозни действия. Харесва ми усещането, но не си падам твърде по бачкането. Идеално е за сряда вечер."

"Много обичам лъжички, при които и двамата лежим по корем един върху друг, нещо като лежаща кучешка. Много добър начин за свършване."