Джиджи Хадид е поредната моделка, която създава модна колекция.

Джиджи Хадид е поредната моделка, която създава модна колекция. Тя колаборира с американската компания "Тони Хилфигер".

 

 

"Не съм и мечтала, че някой ще се обърне към мен за създаването на капсулна колекция. Почувствах се като попаднала в мечтите си, когато Томи се обърна към мен - цитира думите на моделката британският "Вог".  - Истински харесвам компанията му и съм й фен открай време. Томи е най-прекрасният човек, с когото може да се работи", ентусиазира се Джиджи.

"Винаги съм се интересувала от брандове, кампании и дизайн - продължава тя. - Мисля, че нашата колекция отдава почит на иконичния стил на Томи. В нея има от всичко: истински хипи шик, спортен стил и леко мъжкарански неща, които си остават момичешки. Мисля, че всеки ще открие по нещо за себе си в нея."

gigi-hadid-29-vogue-11may15-getty-b_592x888

 

Колекцията ще се появи по магазините през есента на 2016 и ще предлага също спортно облекло, обувки и аксесоари (часовници и слънчеви очила), както и нов аромат, който "ще празнува уникалното разбиране на Джиджи за моден стил, подписано с характерния за Хилфигер почерк на "класическо американско наследство - според бранда, който без съмнение прави опит да капитализира въздействието, което Хадиди упражнява върху социалните медии."

 

Gigi-Hadid-Sports-Illustrated-Swimsuit-Issue-February-2014

 

"Познавам Джиджи и семейството и от години - признава Хилфигер. - С радост наблюдавах как тя се превърна в една от най-изявените манекенки и е сред най-следваните тренд сетъри. Джижи е дефилирала за нас и сега с удоволствие ще продължим сътрудничеството си с нея, създавайки новото лице на "Томи Хилфигер" дамско облекло и аромати. Тя е истинската дефиниция на днешното Томи Хилфигер момиче - Джиджи е магнетична личност, винаги оптимистична, стилът й е уверен, готин и естествен.