Искате да го свалите, но и да си оставите резервен вариант. Има решение

Освобождението на жените от патриархалните окови е започнало със сваляне на корсета. В днешно време има инициативи като  #FreeTheNipple и  #NoBraDay.

Понякога ни се иска да се отървем от сутиена и да почувстваме свободата на движенията или просто тоалетът не търпи презрамки. Mashable предлагат няколко сигурни алтернативи на добрия стар сутиен.

Залепете ги

Искате да се напъхате в рокля с гол гръб за новогодишното парти - решението е тиксо лепенки, които ще държат гърдите ви, където трябва. Вижте филмчето, което запознава с този нов продукт, който се предлага за всички размери от А до D.

Залепете дрехата

 

double-sided

 

Другият алтернативен продукт предлага двойно залепващо тиксо, което лепите не по гърдите, а по дрехата си - това е решение за прозирни материи или за широки деколтета, които искате да фиксирате така, че да не се отварят прекалено.

Невидими чашки

 

 

Sew-in-cups

 

 

Предлагат се в шивашките магазини. Идеални за рокля без презрамки. Дискретни са и оформят силуета.

 

Оформящо боди

 

 

HM

 

Направено  е от материя, която идеално оформя силуета - свива там където има нужда и отпуска, където трябва. На гърдите има специални подложки, които осигуряват камуфлаж на зърната.

 

Декоративни стикери

 

mgid uma image mtv.com 8440839
Те добиха огромна популярност преди години в прочутия гардеробен инцидент, когато горнището на Джанет Джексън падна и откри дискретна звездичка върху ареолата й.

Предлагат се в различни форми и разцветки.

С мидички ще се чувствате палави и ще приличате на Лил Ким или русалката Ариел.