Ветеранки и новодошли ще дефилират на тазгодишното шоу на "Виктория сикрет". Ценители, хора на модата и обикновени граждани всяка година чакат с нетърпение шоуто на световноизвестната фирма за бельо.  То е и нещо като преброяване на най-извесетните и актуални манекенки.
Тази година "фантастичния" сутиен, обсипан с диаманти за 2 милиона долара, ще бъде носен от ветеранката Лили Олдридж, която ще дефилира за фирмата за 7-ми път.

Сутиенът и съответстващия му колан са дело на бижутерската фирма Муауад, оценен е на 2 милиона долара, за изработката му са отишли 6 500 скъпоценни камъни, включително диаманти, топази, сапфири и розов кварц.

Шоуто ще се проведе в Ню Йорк на 10 ноември. В него ще вземат участие Кендал Дженър и Джиджи Хадид. С отсъствие ще блести Риана, която няма да пее на шоуто. Официалната причина гласи, че барбадоската красавица иска да се съсредоточи върху записването на новия си албум, носещ името Anti. Тя ще бъде заместена от Ели Гудинг.

Моделът Джордан Дън също няма да вземе участие в шоуто и дори пусна заядлив туит коментар по въпроса. Носят се слухове за финансови проблеми, но ревюто на "Виктория сикрет" продължава да привлича огромен медиен интерес и със сигурност вдига акциите на моделите.

Миналогодишният златен сутиен беше изработен в два екземпляра, носени съответно от Адриана Лима и Алесандра Амброзио, а най-скъпият досега е този от 2000 г. Той е бил облечен от Гизеле Бюндхен, а стойността му е била 15 милиона долара.

 

Миналогодишните носителки на златния сутиен Адриана Лима и Алесандра Амброзио

AP_699816599187

 

Джордан Дън и Риана ще блестят с отсъствие на дефилето, което ще се проведе на 10 ноември в Ню Йорк

GettyImages-459872030

 

victorias-secret-fantasy-bras

Носителки на сутиена-бижу: Тайра Банкс 1997, Гизеле Бюндхен 2000, Каролина Куркова 2004