Принцеса на Саудитска Арабия през XXI векВъпреки суровия ислям, който управлява страната й, съвременната принцеса на Саудитска Арабия - Дина Абдулазиз ал-Сауд, не се притеснява да показва красотата на косата и ръцете си и не отстъпва по елегантност на най-богатите европейки. 

За разлика от всички жени в родината й, тя не носи всеки ден бурка или тежък воал. Принцесата дори е собственик на бутик за либерално, спрямо обичаите на Саудитска Арабия, облекло.

Къса коса, рокли, екстревагантни обувки - принцесата е в светлините на прожекторите и изглежда различно от консервативните разбирания, които правят труден живота на жените в страната й. За това при всички случаи се изисква смелост, пишат от  manager.bg. А дори и да имат такава, малко жени в Саудитска Арабия биха могли да си го позволят.

Противно на очакванията на мнозина и предизвиквайки гнева на други, които съчувстват на липсата на права и свободи в страната й спрямо жените, ето как изглежда принцесата на Саудитска Арабия през XXI век. Снимките са събрани от руския сайт AdMe.