Buzz Feed направи кратко проучване за какво най-често се карат партньорите в една връзка в рамките на един ден, ето и резултата:

Когато двама души са заедно от дълго време, в един момент те започват често да спорят или да си викат за глупости. Понякога тези кавги не вредят на любовта, но има случай, в които ежедневните спорове могат да сложат край на всичко.

Опитайте се да търсите само доброто и красивото у човека до вас. Ако повече хора мислеха по-позитивно, светът щеше да е едно по-хубаво място.

o-COUPLE-FIGHTING-facebook

Buzz Feed направи кратко проучване за какво най-често се карат партньорите в една връзка в рамките на един ден, ето и резултата:

1. Закъснения – единият обича да се мотае, а другият е безкрайно точен. Вследствие единият постоянно трябва да чака,  което е доста изнервящо. Опитайте сее дори да ви се случва често да не обръщате внимание на такива неща, те са незначителни.

2. „Добре съм“ – когато една жена каже това и най-глупавият мъж знае, че не е никак на добре. Започват въпроси и сърдене, защо тя не му казва какво се случва, а само мълчаливо се цупи.

neyriazei

3. „Нищо“ – ето го и еквивалентният отговор на мъжете на женското „Добре съм“. Резултатът е същият! Научете се да споделяте, но без да си викате.

4. Прекаленото споделяне – жените обичат да клюкарят и да споделят емоциите си с близки и роднини, мъжете не. Ето защо те винаги се дразнят, когато половинката им разкрива подробности за техния живот (особено сексуалния) пред други.

ффф

5. Секс – вероятно си мислите, че сексът решава всички проблеми и е по-страстен от всякога след добър спор. Не и когато единият е на друга вълна и успее да убие либидото на другия само с едно изречение.